Guider

3 bästa Movie2k och Movie25 Android-appar 2015

Android-filmappar är verkligen svåra att hitta online. De flesta filmappar som finns online är inte gratis, och de tar ut en abonnemangsavgift för användarna. Jag har dock undersökt några av de bästa filmapparna för Android (Galaxy, Nexus, HTC osv.) Dessa mobilappar för film liknar väldigt mycket den för Movie2k.com och Movie25.com - Populära webbplatser för att titta på gratis senaste filmer online . Det här är mina samlingar för b est m ovie2k och m ovie25 Android a pps.

Bästa Movie2k och Movie25 Android-appar

 Flipps

play.google.com

Flipps är ett massivt videobibliotek som inte bara är begränsat till filmer. Du kan hitta nästan alla virala videor i den här appen och om du älskar musik kan du också lyssna på musik via Flipps HD. Förutom att streama filmer på din telefon kan du också strömma dem på din TV. Förutom att titta på filmer har du också möjlighet att ladda ner dem på din enhet. För en app som gör det enkelt att titta på och ladda ner videor kan du knappast be om mer.

Viewster

www.bloggenpost.com

Viewster har redan fångat vår uppmärksamhet på andra plattformar. Med Android som gör mobiltelefoner till en källa till enkel underhållning gjorde Viewster snabbt till Android för att utforska ett stort antal potentiella kunder. Viewster behöver inte registrera dig för att strömma filmer. Detta innebär att du kan börja din filmupplevelse utan dröjsmål.

Tubi TV

www.androidpit.com

En annan filmapp som ger utmärkt filmupplevelse i TubiTV. Det är populärt bland många Android-användare och har laddats ner av över en miljon användare. Appen täcker filmer av alla genrer och den har också en Live TV-funktion för dem som gillar att titta på vad som spelar just nu. Det är en gratis app och att titta på film kostar inte heller.

Gratis filmer

Med över 5000 filmer att titta på kan du leta efter dina favoriter på gratisfilmer och titta på filmerna gratis. Över 10 miljoner användare har laddat ner den här appen från Play Store som bara visar hur bra den kan vara. Appens storlek är inte för stor vilket innebär att den tjänar dig bra om du har lagringsproblem och inte vill ladda ner en stor app.

Big Star-filmer

play.google.com

Med ett massivt bibliotek som innehåller ett stort antal titlar från många genrer är Big Star Movies en annan app som är populär bland ivrig film tittare. Men alla filmtitlar är inte gratis så du kan behöva betala för vissa filmer. Men om du gillar saker gratis har den många gratis filmtitlar som du kan bläddra och njuta av att titta på.

Relaterat - De bästa Android-fotografierna s

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found