Guider

iPhone SE 2 Senaste nyheter: Specifikationer, pris, släppdatum, rykten och nyheter

Den nya iPhone SE 2:SE-utbudet av telefoner från Apple har högsta kundnöjdhet. Ingen är helt säker på lanseringen av iPhone SE 2, men den kommer att lanseras förr eller senare. Den ursprungliga modellen av telefonen släpptes redan våren 2016 och med det i åtanke kan företaget släppa telefonen äntligen våren 2019. Med två speciella evenemang har företaget varit värd de senaste två månaderna, ingen av de pratade specifikt om lanseringen av denna modell. För närvarande är iPhone 7 den mest prisvärda bland mobiltelefonmodellerna i detta företag, med undantag för den ursprungliga modellen av SE, som avvecklas från september. Det kan vara så att företaget såg iPhone XR som en ersättning för SE, men skärmens storlek gör det klart att den förstnämnda verkligen inte är den mindre skärmstorlek som fansen vill ha.Indikerar detta att Apple kommer att stoppa försäljningen av en mindre telefon? Du måste se upp för fler nyheter innan du skyndar dig att köpa en liten telefon.

Ny uppdatering

Vad hände hittills?

IPhone SE, som ursprungligen lanserades år tidigare, upphörde förra året i september månad. Apple var inte intresserad av att hålla enheten i butikerna på grund av sjunkande försäljning. Marknaden för den mindre 4-tumsmodellen är fortfarande fräsch och det finns en enorm mängd fläktar för mindre telefoner. Många människor tycker att det är lättare att använda, kompakta och får jobbet gjort när allt du behöver göra är att ringa telefonsamtal, kontrollera meddelanden och svara på e-post.

Företaget försökte lugna publiken genom att lansera iPhone XR, men på $ 750 var det knappast en billig modell. Det var fortfarande dyrt än många andra flaggskeppsmodeller från andra företag. De flesta köpare blev besvikna över sitt val av prissättning eftersom det fortfarande krävde en arm och ett ben för att äga en. Apple har nyligen undersökt kunddata och vad köpare vill ha, på grund av sjunkande försäljning. Så det utlöser möjligheten att återföra iPhone SE 2 till butikerna vid årsskiftet 2019 eller åtminstone 2020.

iPhone SE 2: Specifikationer, funktioner och Build

Ett tidigare rykte kom ut på den kinesiska sociala mediewebbplatsen Weibo som på ett sätt bekräftade att den nya iPhone SE 2 kommer att ha ett glas bak. De publicerade till och med en video på nätet som visar hur telefonen ser ut, men det var oklart om de verkligen har skapat en ny telefon eller om det är en äldre modell som bara visades för att skapa hype.

Genom att följa Apples senaste trender och specifikationerna för hårdvaran kommer SE2, om det bekräftas, att ha en OLED-skärm, eftersom den är mycket billigare, långvarig och företaget har ett enormt band med Samsung för att köpa så många skärmar som möjligt, direkt från iPhone X dagar. Dessutom kommer den att drivas av den senaste A11-chipseten och har en helt ramlös design med ett hack.

Telefonen kommer självklart att bli av med hörlursuttaget eftersom alla andra modeller från företaget helt har tagit bort det. Det var inte bara Apple-telefoner som blev av med uttaget, men många andra tillverkare förutom Samsung bestämde sig för att ta bort uttaget och lämna användarna kvar. Om du vill lyssna på bra ljud är de enda lönsamma alternativen med Samsung och LG medan alla andra tillverkare har gått ur lådan för att följa Apple blindt.

Display - Förväntningar på OLED

OLED kommer att spela en stor roll på grund av Apples affär med Samsung. Företaget, om de tillkännager den nya SE-serien, kommer att passa en stor skärm som är minst 6,1 tum, så att den är lättare att använda och känns bekväm att hålla i en hand. Dessutom, med Face ID-upplåsning och ingen fingeravtryckssensor, borde det vara enkelt att hålla 6-tums telefonen även i ena handen och att använda en 4-tums skärm skulle vara för gammal skola för den yngre generationen, menade experter.

Skärmen kommer att vara krökt och borde definitivt vara på den imponerande sidan eftersom iPhone XS ser bra ut hittills med en förbättrad kamera. Kameraförbättringarna som hittades i de nya iPhonerna som släpptes mot slutet av 2018 kommer att behållas så att människor som köper den billigare modellen kanske inte behöver kompromissa när det gäller bildkvalitet. Det är en av de stora försäljningsställena för alla smartphones och fortsätter att inspirera människor att köpa nyare modeller eftersom bildkvaliteten förbättras med varje lansering.

OLED-skärmen ger, om den bekräftas, den högsta nivån för färg och kontrast. Filmer kommer att se fantastiska ut på skärmen, men det är att se om Apple skulle ge en full HD 1080-skärm på telefonen. De gjorde det inte på iPhone XR trots att det hade en massa fantastiska färgval och 720p HD-skärmen ser inte alls ut. För blotta ögat såg det lika bra ut som alla andra flaggskeppstelefoner.

Apples intresse för att lansera en mindre iPhone

Om den nya iPhone SE 2 har en 6,1-tums skärm kan det göra vissa människor nöjda, men inte alla. Många användare är trötta på de stora, skifferliknande smala telefonerna som finns ute på marknaden. Besvikelsen råder för både iOS- och Android-telefoner eftersom inget företag visar intresse för att göra en enkel, mindre telefon som SE2.

Att använda sig av situationen är något Apple bör göra genom att lansera en 4 eller 5-tums modell som många användare skulle köpa omedelbart. De kan använda en LCD-skärm och hålla chipsetet från en äldre generation vilket underlättar budgeten. Prissättningen på telefonen kommer att spela en stor roll för att avgöra om den blir en stor framgång eller inte i konsumentzonen.

När allt kommer omkring misslyckades iPhone XR med att imponera eftersom den kostar $ 750 och Apple försökte bagatellisera hela scenen genom att säga att om du äger en nyare iPhone-modell kan du få XR för bara $ 500 men den är endast tillgänglig för inbyten. För det kan du inte köpa telefonen utan bör äga tidigare iPhones för att använda detta erbjudande.

Släppdatum för iPhone SE 2

Budgeten iPhone SE 2 är i bästa fall ett rykte i detta skede och om den lanseras skulle den förmodligen meddelas i september månad under vilken Apple tillkännager alla sina nya iPhones varje år. Det är fortfarande en bra fem månader kvar och om SE2 är riktig kommer vi förmodligen att se fler skärmläckor, förslag från tillverkare och så vidare innan den faktiska lanseringen.

iPhone SE 2 Släppdatum

IPhone SE 2 var ursprungligen planerad att släppas under september 2018, men människor är fortfarande i mörkret om denna nya budgettelefon kommer att ersätta den ursprungliga SE-telefonen. Med detta sagt kan iPhone SE2 lanseras vid ett senare tillfälle eller eventuellt, folk kan förvänta sig ankomsten av telefonen någonstans runt våren 2019 exakt tre år efter lanseringen av den första SE-handenheten.

Pris för iPhone SE 2

För närvarande finns iPhone SE i 128 GB eller 32 GB version; Priset på den förra i Storbritannien är cirka 479 GBP och den senare är cirka 379 GBP. Å andra sidan kostar telefonen $ 449 för 128 GB och $ 399 för 32 GB, om du skulle betala i amerikanska dollar. Det är rimligt att förvänta sig att priset på SE2-modellen skulle vara detsamma. Men om telefonen innehåller fler funktioner i raden av iPhone X, till exempel en 6,1-tums LCD-skärm, kommer prissättningen verkligen inte att vara i samma liga eller ett budgetpris som kunderna förväntar sig. När det gäller telefonens tillgänglighet kanske den inte finns överallt. Rapporter hävdar också att telefonen kan vara tillgänglig i Indien, med tanke på företagets plan att erbjuda billigare telefoner i olika territorier.

Design av iPhone SE 2

Även om rykten säger att SE2 sannolikt kommer att utformas med X-modellerna på iPhone, rapporter tyder på att det kan finnas en iPhone i SE-stil som så småningom släpps. Enligt några av de kända analytikerna är företaget kanske för upptagen med att planera efterföljarna till X-stilmodellerna för att ägna mer tid åt denna nybörjarenhet. IPhone SE 2 kommer sannolikt att ha en liknande design med den nuvarande SE-modellen, men den kan ha en större skärmstorlek på cirka 4,2 tum med formen som liknar den nuvarande modellen. Chansen är stor att den kan ha den främre knappen på hemsidan med läget för fingeravtrycksigenkänning. Färgerna på SE-modellerna är rymdgrå, guld, silver och roséguld, precis som iPhone 8. Eftersom versionerna av guld och rosa guld har slagits samman med iPhone 8, kan den nyare versionen ha den nya mässingguldfärgen.

Storleken på den nya versionen

SE-modellen har en 4-tums skärm och tjock också, men SE2-versionen kan presentera en smalare modell, och den kan vara lika tunn som designen på iPhone 8. Rykten är att handenheten inte kommer att bli mindre alls. Det kan vara att företaget planerar att erbjuda en budgeterad version av iPhone X till kunderna och om detta ska tros kan du hantera en större skärmstorlek på cirka 6,1 tum.

En uppdaterad version av iPhone 7

Enligt rapporterna kan den nyare versionen av iPhone likna iPhone 7 med en A10-processor, men inget hack eller Face ID-funktionen. Eftersom samma processor var närvarande i 2016-versionen av iPhone 7, ger lågnivåspecifikationerna en uppdaterad version av den här modellen.

Trådlös laddning eller inte

En av de kända analytikerna från Apple nämnde att företaget inte kommer att modernisera iPhone SE i den nya modellen eftersom det inte har för många resurser att spara. Om du måste följa detta uttalande kommer SE2-versionen inte att ge mer än de uppgraderade specifikationerna, till exempel en bättre kamera med fyrtonblixt och optisk stabilisering med en A11-fusions-CPU, precis som den som finns i iPhone 8. Med en entré pris kan du knappast förvänta dig funktioner som trådlös laddning eller 3D Touch.

Frånvaron av hörlursuttaget

Om den nya SE2 följer fotspåren på iPhone 7 eller modellerna efter den, kommer den inte att hörlursuttaget. Enligt vissa japanska nyhetskällor hävdar människorna som såg telefonen under en show att den liknar originalversionen förutom att den kanske inte har hörlursuttaget.

Läckta bilder av telefonen

Även om det råder stor osäkerhet om Apple kommer att lansera den uppdaterade versionen av den ursprungliga telefonen eller inte, har ett inlägg i maj 2018 avslöjat skärmskyddet för SE2-modellen som bekräftar att telefonen också kan ha samma design som iPhone X En annan bild visar ett hål för hörlursuttaget och ett glas bak design för trådlös laddning som är en skarp kontrast till bilden som visade en telefon utan hörlursuttaget.

Indikation om specifikationerna

Enligt rykten kommer den nya iPhone SE 2 att inkludera A10-fusionen som är billig jämfört med A9-chipet i SE och iPhone 6S. Denna rapport kan gå i uppfyllelse när du överväger en februarirapport som säger att den nya versionen inte kommer att innehålla A9-chipet som finns i den ursprungliga modellen, men kan flagga 2 GB RAM tillsammans med 128 och 32 GB kapacitet. Dessutom kommer skärmstorleken på SE2 att vara större än den nuvarande modellen som sannolikt kommer att uppnås genom att minska ramarna. Till skillnad från skärmen som sträcker sig till basen av modellen och inte har en hemknapp, kan du förvänta dig att den förblir i den nya modellen.

Kamera

Du kan se en 5 eller 7 MP FaceTime-kamera med Retina Flash i den nya modellen jämfört med 1,2 MP FaceTime-kameran som finns i originalmodellen, men resten av kamerafunktionerna kommer sannolikt att förbli lik den nuvarande modellen som t.ex. ingen bump eller 12 megapixels kamera. Batteriklassificeringen för den nya modellen kan vara något högre med tanke på den större skärmen om det är vad du får från tillverkarna av iPhone.

Funktioner i SE2

IPhone SE 2 är inte en flaggskeppsmodell, så funktionerna i den här modellen kommer inte att vara helt nya. Du kan förvänta dig att få Face ID, den biometriska tekniken för iPhone X med Animoji och porträttläget på de framåtvända selfiesna. Med chanserna för att företaget låser upp kapaciteten hos NFC-chipsen kan det här nya ha dessa marker för att interagera med märkesläsarna. 3D-pekskärmen från Apple har funnits under en tid; så det känns logiskt för företaget att lägga till det. Rykten säger dock att dagarna för denna teknik är räknade så att de nya iPhonerna kan vara smalare än de tidigare modellerna.

Avsluta spekulationerna

Med oändliga spekulationer om lanseringen av X-stilstelefoner kan du förvänta dig att Apple klämmer in en 4,7-tums skärm utan hemknappen. Med alla möjliga föreställningar om släppet av iPhone kan du också förvänta dig att två olika stilar av telefoner släpps, varav en behåller funktionerna i den klassiska modellen. Eftersom olika saker fortsätter att strömma in från källorna, kan du till och med förvänta dig en telefon med smala ramar och skåran utskuren. Det är svårt att förutsäga om företaget kommer att förfalska alla rykten och släppa en oöverträffad modell. Mitt i alla spekulationer om släppdatum för SE2 kan du fortsätta med dina beräkningar om den här modellen. Företaget kan medvetet förvirra allmänheten också, men det är ingångspriset som kommer att bli överraskningselementet till lanseringen av den här telefonen.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found