Guider

5 sätt att fixa iPhone 5 grön skärm

För iPhone-användare finns det inget värre än att se deras telefon inte svara, frusen och skärmen i en viss konstig färg. Ett av problemen är den gröna skärmen. Lyckligtvis har många användare rapporterat att detta problem inte är så komplicerat som till exempel en vit skärm på iPhone. Om du har det här problemet, följ lösningarna nedan, 5 sätt att fixa iPhone 5 grön skärm och förhoppningsvis kommer du att lösa detta. Tänk på att du måste tålmodiga med några lösningar. Om du inte fixar det, se till att kontakta Apple så snart som möjligt och se hur de kan hjälpa dig.

Se även: 5 sätt att fixa iPhone 5s Blue Screen of Death och omstartproblem

5 sätt att fixa iPhone 5 grön skärm

Källa: pcworld.hu

Lösning nr 1: Starta om enheten

Tryck och håll ned sömn / väckningsknappen, och när skjutreglaget visas, dra den för att stänga av din iPhone 5. Vänta en minut och upprepa samma för att slå på den - tryck och håll ned sömn / väckningsknappen. Denna lösning är det enklaste av alla 5 sätt att fixa iPhone 5 grön skärm, och ibland löser det problemet.

www.iphonehacks.com

Om din enhet inte svarar helt när den gröna skärmen dyker upp och du inte kan starta om den med metoden som visas ovan, bör du försöka att starta om. För att göra det, håll ned sömn / väckningsknappen och hemknappen samtidigt tills du ser Apple-logotypen på skärmen.

support.apple.com

Lösning nr 2: Anslut telefonen till din dator

För den här lösningen är det enda du bör göra att ansluta telefonen och inte försöka återställa eller något. Anslut bara kabeln till din dator. Du måste vänta fem eller tio minuter, ibland ännu mer, men efter ett tag kommer Apple-logotypen att visas.

Lösning nr 3: Anslut enheten till strömkällan

Använd originalladdaren och anslut enheten. Lämna den i flera minuter.

Lösning nr 4: Ta ut batteriet

Detta är också något du bör försöka eftersom den här lösningen hjälpte många att lösa problemet. Stäng av telefonen och ta bort skruvarna längst ner på telefonen.

www.muchbuy.com

Du behöver sugkoppen som du kommer att placera på skärmen och separera skärmen från basen med lämpligt verktyg. När du har gjort det ser du två skruvar, så ta bort dem också. Ta sedan bort batteriet, blåsa ut smuts och damm och sätt tillbaka det.

www.ifixit.com

Om du aldrig har gjort det förut, eller om du inte är säker på hur du gör det, fråga någon som vet att göra det åt dig, eller hoppa över det här steget.

Lösning nr 5: DFU-läge

Om de tidigare lösningarna inte hjälpte dig bör du prova DFU-läge. Men även den här lösningen löser ibland inte problemet, varför du kan upprepa detta steg flera gånger. Att göra detta:

  • Anslut enheten till din dator med USB-kabeln och slå på iTunes
  • Stäng av din iPhone 5
  • Håll strömbrytaren intryckt i flera sekunder
  • Fortsätt att hålla strömbrytaren intryckt och håll hemknappen intryckt samtidigt
  • Gör detta i tio sekunder
  • Efter tio sekunder, sluta hålla ned strömbrytaren och håll kvar hemknappen
  • Du kommer att se iTunes-meddelandet att din iPhone 5 upptäcks.

Den gröna skärmen är borta och din enhet fungerar perfekt.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found