Guider

Fördelar och nackdelar med Hulu

När vi tänker på videostreamingtjänster är den första tjänsten som vanligtvis kommer att tänka på oss Netflix. Det är dock inte det enda alternativet. Det finns andra streamingtjänster som erbjuder premiumvideoinnehåll. En av dessa tjänster är Hulu. Den använder internetanslutningen och låter sina användare titta på filmer och TV-program på sina enheter. Även om det kanske inte är populärt som Netflix eller Amazon Prime, har den här videostreamingtjänsten fortfarande mycket att erbjuda. Här kommer vi att lista fördelar och nackdelar med Hulu. Så om du planerar att prova, fortsätt läsa.

Se även: Fördelar och nackdelar med Netflix

Fördelar och nackdelar med Hulu

Samma som Netflix erbjuder Hulu en gratis provperiod, så du kan prova det. Om du gillar hur det fungerar kan du fortsätta betala för tjänsten. Om inte, kan du avbryta medlemskapet när som helst. Ändå är det bra att känna till för- och nackdelar med det.

Fördelar med Hulu

Låt oss först se de goda sidorna i Hulu.

Funktioner

Som jag nämnde tidigare är Hulu kanske inte lika populär som Netflix eller Amazon Prime, men det betyder inte att du kommer att märka bristen på funktioner. Du kan strömma dina favorit-TV-program och filmer på vilken enhet som helst, inklusive smartphones, surfplattor, Apple TV och Xbox. Att hitta vad du ska titta på är ganska enkelt. Dessutom kommer Hulu med tittarhistorik så att du enkelt kan hålla koll på filmer och videor du gillar att titta på.

Titta på senaste avsnitt av dina favorit-TV-program

Om du är tv-missbrukare kommer du definitivt att älska Hulu. Det uppdaterar sitt bibliotek med TV-program ofta, och du behöver inte vänta för länge för att se de senaste episoderna. Episoderna i aktuella TV-program är vanligtvis tillgängliga på Hulu en dag efter att de sänds. Det här är ganska fantastiskt!

Hulu Live TV

Hulu strävar efter att bli bättre, så de förbättrar ständigt sin tjänst. Företaget introducerade Hulu med Live TV beta-tjänst. Du kan titta på 50+ live- och on-demand-kanaler. Medan Hulu erbjuder en månads gratis provperiod för sin vanliga tjänst, varar den kostnadsfria provperioden för Hulu med Live TV bara i 7 dagar. Vi kommer att diskutera planerna mer i avsnittet nedan.

Olika planer

Samma som andra videostreamingtjänster, erbjuder Hulu olika planer. Så du kan välja den som passar dina behov och budget. Det finns en vanlig Hulu-plan som kommer med ett pris på $ 7,99 per månad. Det är ganska överkomligt, men detta paket kommer med reklam. Om du väljer en plan som kostar $ 11,99 per månad kommer du att njuta av innehållet kommersiellt fritt. Om du aldrig har använt Hulu förut får du en kostnadsfri testperiod på en månad.

Som jag har nämnt i avsnittet ovan introducerade Hulu Hulu med Beta-tjänsten Live TV. Denna tjänst kommer med ett något högre pris. Det kostar $ 39,99 per månad. För den här planen varar den kostnadsfria testperioden bara i 7 dagar.

Originalinnehåll

Hulu har sitt eget originalinnehåll och det är ganska bra. Så om du provar det kan du hitta några bra TV-program och filmer distribuerade av Hulu. Du hittar inte bara TV-program utan även filmer och dokumentärer.

Nackdelar med Hulu

Låt oss nu gå till de saker som kan göras mycket bättre.

Du kan inte titta på filmer och TV-program offline

Som du förmodligen redan vet lade Netflix till möjligheten att ladda ner filmer och TV-program och titta på dem offline. För närvarande erbjuder Hulu inte detta alternativ. Men de kan lägga till det snart. Netflix undvek det så länge, och i slutet bestämde företaget att det är bäst att äntligen lägga till det. Så vi kan förvänta oss detsamma från Hulu.

Inte så bra urval av filmer

Detta är också en av nackdelarna med Hulu. Filmvalet är inte så bra. Företaget fortsätter dock att lägga till nya filmer och långsamt förbättra sitt filmval. Så vi kan lista det som en nackdel, men å andra sidan bör vi berömma det faktum att de förbättrar filmerbjudandet.

Inga annonser bara om du betalar mer

Vi har diskuterat olika planer som Hulu erbjuder. Planen, låt oss säga den grundläggande, som kostar $ 7,99 per månad kommer med en stor brist. När du tittar på TV-program och filmer kommer du att avbrytas med reklam. Det är något som många användare inte gillar. Ingen njuter av minuter med reklam mitt i sitt favoritprogram.

Om du väljer en annan plan, som kostar 11,99 USD per månad, kommer du att kunna titta på ditt favoritvideoinnehåll utan annonser. Men som du kan se måste du betala några extra dollar för att göra det. När det gäller annonser är Netflix mycket bättre. Oavsett vilken plan du väljer får du titta på innehållet du vill utan annonser.

Hulu är endast tillgängligt i USA och Japan

En annan nackdel med Hulu är att tjänsten endast är tillgänglig i USA och Japan. Den finns också i USA: s militärbaser. För tillfället kan du inte använda den här tjänsten på andra platser. Vi hoppas att detta kommer att förändras snart.

Vi har listat fördelarna och nackdelarna med Hulu. Berätta vad din favoritvideostreamingtjänst är. Har du provat Hulu än? Om du gjorde det, dela din erfarenhet med oss ​​i kommentarfältet nedan.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found