Guider

Hur man stänger av åldersbegränsning på YouTube

YouTube är en populär videovärdtjänst med över en miljard användare. På YouTube kan du dela dina tankar, kunskaper, erfarenheter, visa dina talanger etc. Den här webbplatsen ger dig också möjligheter att marknadsföra ditt varumärke genom videoinnehållet. Om du inte är inloggad på ditt Google-konto kan YouTube göra osynliga de eventuellt olämpliga videoklippen med alternativet "Säkerhetsläge". Du kommer att få meddelandet "Den här videon är inte tillgänglig med Begränsat läge aktiverat". Då måste du logga in och bekräfta ditt födelsedatum i Google + -profilen och sedan stänga av Begränsat läge på YouTube. Vi kommer att visa dig hur du stänger av åldersbegränsning på YouTube.

Du kan också läsa: Hur man enkelt laddar ner YouTube-videor

Hur man stänger av åldersbegränsning på YouTube

Öppna din webbläsare och hitta Google plus-sidan.

Logga in på din Google plus-profil genom att ange e-postadress och lösenord.

När du öppnar Google Plus-sidan klickar du på menyikonen (i form av tre rader) längst upp till vänster på skärmen och klickar på knappen "Hem".

Då ser du avsnittet "Profil" till vänster på skärmen och klickar på det.

På höger sida av profilsidan hittar du alternativet "Om" och klickar på det för att se information om din profil. Du kommer att se avsnittet "Kön, födelsedag och mer" där du kan ange ditt födelsedatum genom att klicka på pennikonen. I det lilla fönstret som öppnas trycker du på ikonen "I" och sedan på "Gå till mitt konto". Klicka på pennan, ange det nya födelsedagsdatumet och klicka på “Uppdatera”.

Om du vill stänga av säkerhetsläget öppnar du en webbläsare och går till YouTubes webbsida. Öppna valfri YouTube-video och bläddra till botten av sidan.

Där ser du alternativet "Begränsat läge" som är "På".

Om du ser alternativet ”Lås upp begränsat läge i den här webbläsaren”, klicka på det och logga in på Google-kontot i nästa fönster.

När du har gått tillbaka på YouTube ser du det begränsade läget om det är “Av”.

Bildkälla: www.gentside.com

Du kan också läsa: 3 sätt att stänga av YouTube-kommentarer

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found