Guider

3 sätt att stänga av YouTube-kommentarer

Annoteringar och videoaviseringar på YouTube är utformade för att informera dig om de nya videoklippen för den person som laddat upp videon du tittar på. Dessa anteckningar kan vara så irriterande att det är nästan omöjligt att titta på en viss video. Det händer ofta att anteckningar täcker hela videoklippet och det kommer att finnas där tills du stänger det manuellt. Men det finns ett sätt att stänga av dessa anteckningar helt, så att du kan titta på videoklippen på YouTube utan dessa irriterande saker. I den här artikeln kommer vi att visa dig 3 sätt att stänga av anteckningar på YouTube.

Du kan också läsa: Vad du ska göra om YouTube-videon laddas långsamt

3 sätt att stänga av kommentarer på YouTube

För dessa åtgärder måste du ha ditt eget Google-konto och vara inloggad på YouTube. Därefter kan du använda ett av de tre sätten som visas nedan för att stänga av alla kommentarer.

Det första sättet är det svåraste sättet. Du kan ta bort varje enskild kommentar manuellt under uppspelningen av videon.

Öppna din favorit YouTube-video. Sedan kommer anteckningarna att visas. För att stänga av dem, peka muspekaren på “x” bredvid anteckningen och klicka på den.

Det andra sättet är att inaktivera alla kommentarer för bara en video.

När du öppnar favoritvideon, klickar du på kugghjulsikonen och i den lilla menyn visas "Annotations". Skjut åt vänster för att inaktivera den.

Det tredje och det mest bekväma sättet är att helt inaktivera kommentarer och kort för alla videor som du tittar på på YouTube.

I det övre högra hörnet på skärmen klickar du på kontofotoet och i det lilla popup-fönstret klickar du på kugghjulsikonen för att öppna "Kontoinställningar". På vänster sida av skärmen visas alternativet "Uppspelning". Klicka på den och avmarkera alternativet "Visa kommentarer och in-video-aviseringar" i nästa video.

Efter det, när du loggade in på YouTube, kommer du aldrig att se dessa anteckningar igen.

Bildkälla: www.youtube.com

Du kan också läsa: Hur man enkelt laddar ner YouTube-videor

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found