Guider

Så här fixar du Nexus 6 Problemet laddas inte eller laddas långsamt

Nexus 6, efterträdaren till Nexus 5 ger nu flera problem till sina ägare och Nexus 6 laddas inte eller är långsam laddning en av dem. Om du har köpt den här en av de mest framgångsrika smarttelefonerna från Google, kan du också möta problemet. Men tro inte att telefonen är dålig eftersom den är full med snabb processor, ljus och skarp skärm och många fler funktioner. Du kan faktiskt inte namnge en enda smart telefon som är felfri. Så oroa dig inte om du möter Nexus 6 laddas inte eller laddas långsamt. Följ stegen nedan som kan hjälpa dig att lösa problemet.

Bortsett från Nexus 6, om du möter liknande problem på andra smarta telefoner som Galaxy Note 3, Nokia Lumia 1520 etc, kan du se våra inlägg om hur man fixar att inte ladda problem på Galaxy Note 3, lösning för att fixa inte laddning eller långsam laddningsproblem Nokia Lumia 1520.

Nexus 6 laddas inte eller laddas långsamt

Se även - Så här installerar du Light Flow på Nexus 6

Möjliga lösningar för Nexus 6 laddas inte eller laddas långsamt

> Om du upptäcker att telefonen laddas men mycket långsamt, inaktivera sedan de oönskade apparna. När du är klar med ett program, tryck på bakåtknappen två gånger istället för att trycka på hemknappen. Det stänger appen från bakgrunden. Om du trycker på hemknappen fortsätter appen att köra i bakgrunden och tappar mer batterikraft.

> När din Nexus 6 laddas ska du inte spela spel som 3D eftersom de kräver mer processorkraft. Så laddningshastigheten blir lägre än urladdningshastigheten.

Om du tycker att din Nexus 6 inte laddas alls måste du kontrollera några saker:

> Kontrollera först om laddningskabeln fungerar bra, så försök med en annan kabel.

> Kontrollera telefonens laddningsstift. Lagrat damm i stiften kan orsaka Nexus 6 laddas inte eller laddas långsamt. Så ta en stift och rengör försiktigt om det finns damm.

> Om telefonen laddas via pluggen, prova den med din bärbara dator eller tvärtom.

> Alla grova appar kan också vara orsaken till problemet. Så starta din telefon i säkert läge och se om den laddas. Om ja, försök sedan hitta den problematiska appen och ta bort den eller gör en fabriksåterställning och installera sedan apparna om.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found