Guider

5 sätt att fixa frusen iPhone 5s

Vi kan alla komma överens om en sak - iPhone 5s är en bra mobil enhet. Då och då kan kopplingen dyka upp, men det är normalt för alla telefoner. Ibland, mitt i sms, spelar ett spel eller använder några av dina favoritappar, kan telefonen frysa. Det finns ingen anledning att få panik, för vi har alla upplevt en sådan sak, och som för de flesta iPhone-problem måste det finnas en enkel lösning. Vi förberedde flera lösningar som du bör kolla in, 5 sätt att fixa frysta iPhone 5s, och vi är säkra på att telefonen som inte svarar kommer att återgå till det normala. Låt oss börja.

Se även: 5 sätt att fixa frysta kameraprogram på iPhone 5s

5 sätt att fixa frysta iPhone 5s

Källa: fonearena.com

Lösning nr 1: Tvinga appen att stängas

Om den frysta situationen inträffade när du använde några av de appar du har på din iPhone, här är vad du ska göra: tryck två gånger på hemknappen så visas listan över appar. Hitta appen du har använt och svep uppåt för att stänga den. En annan lösning är att hålla hemknappen intryckt i några sekunder tills appen avslutas. Detta är det enklaste av alla 5 sätt att fixa frysta iPhone 5s.

Lösning nr 2: Starta om telefonen

För att starta om din iPhone 5s, tryck och håll ned sömn / väckningsknappen så ser du skjutreglaget. Dra bara för att starta om enheten.

Lösning nr 3: Återställ enheten

För att återställa din enhet måste du trycka på hemknappen och sömn / väckningsknappen, båda samtidigt, och hålla i ungefär tio sekunder.

Lösning nr 4: Ladda din iPhone 5s

Ibland hjälper det. Låt telefonen ladda ett tag och försök sedan använda den igen. Förhoppningsvis kommer det att fungera bra.

Lösning nr 5: Återställ

Anslut enheten till din dator. När iTunes känner igen din iPhone 5s väljer du alternativet Återställ i iTunes-sammanfattningspanelen.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found