Guider

Hur fixar du LG G4 långsamt laddningsproblem

När du köper en smartphone spenderar du dagar på att leta efter den som är perfekt för dig, och när du hittar en förväntar du dig att den kommer att fungera som en charm hela tiden. Vi förväntar oss alla det, men verkligheten är lite annorlunda. Det finns massor av buggar och problem som alla Android-användare kan uppleva, från konstiga felmeddelanden till dålig Wi-Fi-anslutning och problem med GPS-signalen. Listan över fel är riktigt lång. En av de saker som finns på listan över problem för vissa LG G4-användare är långsam laddning. Detta är ganska frustrerande med tanke på att telefonen ibland behöver upp till tre (och ibland ännu fler) timmar för att ladda helt. I den här artikeln kommer vi att dela flera tips så att du kan försöka fixa problemet med LG G4 långsam laddning. Tänk på att listan över lösningar inte är så lång, och om du inte löser den,kontakta butiken där du köpte den eller transportören.

Du kan också läsa: Så här åtgärdar du problemet med överhettning av LG G4

Hur fixar du LG G4 långsamt laddningsproblem

www.droid-life.com

Lösning nr 1: Använd inte telefonen medan den laddas

Den främsta regeln när det gäller smartphones och laddning är att inte använda enheten medan den är ansluten till en strömkälla. Om du använder apparna eller spelar spel behöver smarttelefonen mycket mer tid för att ladda helt. Lämna det bara ett tag och låt det laddas.

Lösning nr 2: Kontrollera laddaren och kabeln

Du måste se till att väggladdaren och kabeln inte är felaktiga. Om så är fallet kan det vara anledningen till att enheten laddas långsamt.

Lösning nr 3: Ändra laddningsmetoden

Om du laddade din enhet med väggladdaren ansluter du den till en dator och försöker ladda den på det sättet och tvärtom. Ibland hjälper det.

Lösning nr 4: Byt laddaren

Även om det alltid är tillrådligt att använda originalladdaren, kanske den som följde med din enhet är felaktig, så vad du bör göra är att försöka ladda din smartphone med en annan Android-laddare.

Lösning nr 5: Låt din telefon svalna

Om du har använt din enhet ett tag, till exempel spelade du ett spel i en timme, kommer du att märka att din enhet blir varm. Låt den svalna helt och anslut den sedan till laddaren. Vissa användare märkte att när telefonen blir varm tar det mycket mer tid att ladda.

Lösning nr 6: Ta ut batteriet och SD-kortet

Nästa sak du bör försöka är att ta bort batteriet och SD-kortet och sedan sätta in dem igen. Detta löste problemet för många människor som stod inför långsam laddningsproblem, så prova, det kan också fungera för dig .

Lösning nr 7: Programuppdatering

Det är mycket viktigt att se till att programvaran på din LG G4 är uppdaterad. Som du förmodligen redan vet kan en uppdatering förbättra prestandan på din smartphone, dess batteritid och stabilitet, och det kan lösa vissa problem under vägen. Du kan söka efter uppdateringen manuellt, gör bara följande:

  • Gå till Inställningar
  • Tryck på Om telefon
  • Tryck på Programuppdateringar

Om det finns en uppdatering, välj att installera den och följ sedan stegen på skärmen.

Bildkälla: YouTube / Demitri Bautista

Du kan också läsa: Så här åtgärdar du problem med LG G4-prestanda

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found