Guider

Hur får jag Fortnite-återbetalning

Fortnite är ett trendigt förstapersonsskjutspel som finns tillgängligt på PC, Xbox, PlayStation och smarttelefonplattform. Det här spelet är helt gratis att ladda ner och spela men det finns många köp i spelet. Köp i spelet är inte billiga och ibland köps de av misstag av användaren. I sådana fall startar Epic Games återbetalningstjänster för oavsiktliga köp i Fortnite. Den nya uppdateringen av Fortnite har gjort det möjligt att återbetala i spelet. Om du letar efter steg för hur du får Fortnite-återbetalning, kolla in innehållet nedan.

Det finns två typer av Fortnite-återbetalning. Det ena tillhandahålls av Epic Games och det andra återbetalas i spelet. Det beror på användaren vilken typ av återbetalning han eller hon vill ha.

Se även: Hur får du Steam-återbetalning

Fortnite-återbetalning i spelet

Denna återbetalning är tillgänglig i spelet för oönskade köp. Ansöka om eller begära återbetalning kan göras på några sekunder med två till tre klick. Detta är det bekvämaste sättet att få en återbetalning och det är möjligt efter oavsiktliga köp, obehöriga köp och om artikeln inte är som förväntat. Men den största nackdelen med denna typ av återbetalning är att du bara kan få det tre gånger. Det finns bara 3 återbetalningar för livstidsinköp. Så man måste vara försiktig när man begär återbetalning. Processen är liknande för varje plattform. För att få en återbetalning måste du följa stegen nedan:

 1. Öppna Fortnite Battle Royale på din PC, konsol eller Android / iOS-enheter.
 2. Klicka på menyalternativet i det övre högra hörnet på skärmen.
 3. Klicka på fliken Inställningar på menyn.
 4. Öppna fliken "Konto och innehåll" från inställningskuggan.
 5. Från avsnittet "Oavsiktliga köp" klickar du på knappen "Skicka en begäran".
 6. Välj de föremål du har köpt.
 7. Välj det objekt som du vill ha återbetalning för.
 8. När du har valt orsaken klickar du bara på knappen Skicka begäran.

V-dollar för de köpta artiklarna återbetalas omedelbart och är redo att användas för dina framtida köp.

Epic Games Store återbetalning

Epic Games har börjat återbetala pengar för inköp från Epic Store och även för köp i spelet. Det är dock en komplicerad och långvarig process. Du kan be om återbetalning inom 14 dagar efter köp av en vara. Du behöver bara besöka Epic Games officiella webbplats och öppna deras supportcenter. Sedan skickar du ett e-postmeddelande till Epic Games där du förklarar situationen och listar de objekt som du vill ha återbetalning för.

Användaren måste uppfylla vissa kriterier för att få en återbetalning som följande:

 • Spelaren måste ha ett äkta konto,
 • Mer än två timmar spelade,
 • Måste ha skickat in begäran senast 14 dagar efter att varan köptes.

Du kan också ansöka om en fullständig återbetalning av spelet vilket innebär att du får alla köp du har gjort på Epic Store för spelet plus köp i spelet och avgifter för nedladdningsbart innehåll.

Pengar återbetalas vanligtvis med den betalningsmetod som du använde för att köpa varorna och det kan vara kredit- / bankkort eller någon annan plånbok. Återbetalningstiden beror på användarens betalningsmetod. En alternativ betalningsmetod kan dock läggas till av användaren för att få en återbetalning snabbare.

Översikt

Du kan följa någon av ovanstående metoder för att få Fortnite-återbetalning. Men innan du skickar en begäran måste du kryssa för att du uppfyller behörighetskriterierna för att få en återbetalning annars kommer Epic Games att avgöra att du bryter mot återbetalningspolicyn och annullera ditt återbetalningskrav.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found