Guider

Så här fixar du Ej föreskriven mm2 #

Varje mobiltelefon behöver ett SIM-kort. Om du får meddelandet “SIM Not Provisioned mm2 #” på din smartphone eller surfplatta kommer du inte att kunna använda din mobiltelefon för att ringa och skicka SMS för tillfället.

Det kan finnas många anledningar till att en mobiltelefon eller surfplatta inte känner igen ett SIM-kort. Den goda nyheten är att du i de flesta fall kan lösa problemet själv. Lösningarna för att fixa Sim ej mm2 # förklaras nedan.

Denna fråga är ganska vanlig. Följande är orsakerna till “Sim not provisioned MM2 #” -fel:

  • Om du har köpt en ny smartphone med ett nytt sim-kort
  • Om du har överfört kontaktnummer till ett nytt simkort
  • Leverantörens server kan också vara tillfälligt otillgänglig. I det här fallet väntar du bara en stund.

Det kan redan vara tillräckligt om du stänger av och slår på smarttelefonen igen. Och om det finns några problem med leverantörens server, sker en automatisk aktivering inom 24 timmar.

Se även: Saker att göra när du köper en ny smartphone

Möjliga steg för att fixa Sim inte tillhandahållen mm2 #

Steg 1 : Stäng av din mobiltelefon

Steg 2 : Öppna sedan baksidan på din telefon. Varje mobiltelefon har utformats på olika sätt, så om du inte har någon aning om hur du öppnar baksidan, läs telefonens manual.

Steg 3 : Leta reda på innehavaren av simen. På vissa telefoner är simhållaren på sidan, på andra placeras den under batteriet.

Steg 4 : Ta försiktigt bort simkortet från kortplatsen och lägg tillbaka det. När du sätter in sim igen, se till att du sätter in det ordentligt. Om du är förvirrad över hur du sätter in kortet ordentligt kan du hitta ett litet tecken bredvid SIM-kortplatsen. Det hjälper dig att räkna ut vilken sida som är rätt att sätta i.

Ovanstående steg skulle förmodligen lösa problemet "Sim ej föreskrivet mm2 #".

Om du fortfarande står inför samma sak och om ovanstående tips inte fungerade är SIM-kortet förmodligen låst. Kontakta din tjänsteleverantör för hjälp.

Läs också- Varför smartphones saktar ner över tiden?

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found