Guider

Så här fixar du Galaxy Note 4-krasch- eller frysproblem

Samsung-enheter är en av de mest populära enheterna. Galaxy Note 4 kommer med några riktigt bra funktioner som utmärkt 16-megapixelkamera, 5,7-tums skärm med hög upplösning och mer. Det är bara ett perfekt alternativ för smartphone-älskare. Men problemet som många Note 4-användare har klagat på är Galaxy Note 4-kraschproblemet. Ibland kraschar appar med ett meddelande "Tyvärr har din app stoppat".

Här kommer vi att diskutera orsakerna till Galaxy Note 4-frysproblemet och lösningarna för att åtgärda det.

Se även: Så här fixar du Galaxy Note 4-problem med textmeddelanden

Steg för att åtgärda Galaxy Note 4-frysproblem

Alla möjliga korrigeringar av Galaxy Note 4-krasch- och frysproblem listas här. Försök använda dem en efter en så hjälper det dig att lösa problemet.

Metod 1: Uppdatera telefonens programvara

Innan du utför något steg, uppdatera telefonens programvara eftersom den kan lösa kraschproblemet i Galaxy Note 4. För att följa nedanstående steg noggrant.

  • Peka på Appar från telefonens startskärm.
  • Tryck på Inställningar
  • Klicka på Om enheten
  • Tryck på Programuppdatering
  • Tryck på Uppdatera och om någon uppdatering är tillgänglig, gå till den.

Följ nästa metoder om problemet finns efter programuppdateringen.

Metod 2: Uppdatera appen eller rapportera problemet

Ibland inträffar kraschproblemet när du öppnar en specifik app. Se till att du har den senaste versionen av appen och om inte, uppdatera appen. Kontrollera recensionerna för den appen i Samsung Apps eller Google Play Store och se om andra användare också klagade på kraschproblemet. Om du ser att problemet är vanligt, kontakta apputvecklaren och rapportera problemet.

Metod 3: Starta om din enhet med en tydlig cache och data

Om din Galaxy Note 4 inte har startats om på två eller tre dagar gör du det nu, för med omstarten kommer bakgrundsapparna och processen att stängas och du kommer också att frigöra minnet. Om du ser att problemet fortfarande finns följer du stegen:

  • Tryck på Appar från startskärmen på din Galaxy Note 4
  • Manage Applications måste tryckas på
  • Nu måste du trycka på appen som kraschar
  • Tryck på Rensa cache och rensa data

www.androidpit.com

Metod 4: Avinstallera de appar du inte använder

Appen som kraschar ofta kanske inte fungerar bra om du inte har tillräckligt med minne på din enhet. Avinstallera de appar som inte används alls eller de som du sällan använder. Ta också bort några mediefiler för att frigöra internt minne.

Metod 5: Formatera ditt SD-kort

Om du använder ett SD-kort kan det orsaka frysning av Galaxy Note 4 om kortet är skadat. Ta bort SD-kortet och se om apparna fungerar bra. Om du ser att kortet ger problem kan du försöka formatera SD-kortet genom att gå till Inställningar> Lagringsmeny. Innan du formaterar, se till att du säkerhetskopierar viktiga filer.

Metod 6: Utför en fabriksåterställning

Om du inte kan identifiera källan till krasch- eller frysproblemet på din telefon måste du göra en fabriksåterställning. Gå till Inställningar> Sekretess> Återställ fabriksdata> eller Inställningar> Säkerhetskopiera och återställa> Återställa fabriksdata. Glöm inte att säkerhetskopiera dina data.

Efter att ha följt alla ovanstående metoder om det fortfarande är problem med appen som kraschar kan det vara ett maskinvarufel, så kontakta en tekniker.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found