Guider

Hur du ändrar ditt Twitter-namn och användarnamn

Det kan finnas olika anledningar till varför du kanske vill byta namn på Twitter. Oavsett orsaken är detta en mycket enkel process och kan göras på bara några sekunder. De som använder Twitter länge måste vara väl medvetna om processen, men om du är ny på Twitter och inte vet hur du ändrar ditt Twitter-namn eller användarnamn, vet du det här. Vi har förklarat båda sakerna genom att ändra namn och användarnamn på Twitter.

Se även: Hur man stänger av autoplay för video i Twitter

Hur man ändrar Twitter-namn

Detta är en steg för steg-process. Varje steg förklaras i detalj och allt är väldigt enkelt.

Steg 1:

Logga först in på ditt Twitter-konto genom att öppna valfri webbläsare. Det kräver att du anger ditt användarnamn och lösenord. Du kan också sätta e-post-id istället för användarnamn. Klicka sedan på inloggningsknappen för att ta dig till Twitter-hemsidan.

Steg 2:

Nästa steg är att gå till din profil. Du kan göra det genom att klicka på ditt foto.

Steg 3:

Klicka på Redigera profil till höger på skärmen på din Twitter-profil.

Steg 4:

Rätt nedanför ditt profilfoto finns fältet för ditt Twitter-namn. Lägg till det namn du vill ha och när du är klar klickar du på Spara ändringar till höger på skärmen.

Det är allt. Du har nu ändrat ditt Twitter-namn. I avsnittet Redigera profil kan du också ändra ditt profilfoto, ändra din bio, plats och några andra saker.

Så här ändrar du ditt Twitter-användarnamn

Att ändra användarnamn på Twitter är också väldigt enkelt. Följ stegen nedan så är du klar på nolltid.

Steg 1:

Logga in på ditt Twitter-konto först genom att tillhandahålla alla detaljer som användarnamn, lösenord eller annat e-post-ID och lösenord. Du kommer att skickas till hemsidan. Om du har glömt lösenordet klickar du på knappen "glömt lösenord" så hjälper det dig att återställa ditt konto.

Steg 2:

Tryck på den grå färgkugghjulsikonen som också kan vara en profilikon som består av en bild av din profilbild. Det kommer till en rullgardinsmeny där du måste klicka igen på alternativet Inställningar.

Steg 3:

Klicka sedan på kontofliken till vänster. Du får ett gränssnitt som består av olika fält som användarnamn, e-post etc. Klicka på fältet Användarnamn och skriv önskat användarnamn. Användarnamnet ska vara unikt, så försök att lägga till nummer, understrykning etc. för att göra det exklusivt. Om användarnamnet du har valt ska du uppmanas att välja ett annat.

Steg 4:

När du är klar klickar du på den blå färgen 'Spara ändringar' och ditt nya användarnamn sparas.

Denna ändring av namn eller användarnamn påverkar inte dina följare eller direktmeddelanden. Allt annat angående ditt Twitter-konto förblir detsamma.

Så att byta namn och användarnamn på Twitter är en mycket enkel process, så allt du behöver göra är att följa ovanstående steg och du kommer att bli klar på nolltid. Om du vill kan namnet och användarnamnet också ändras med Twitter-appen. Processen är nästan densamma där du måste trycka på din profilbild för namn, eller kugghjulsikonen för användarnamnet och följ sedan samma process som förklaras ovan.

Se även: Hur du inaktiverar ditt Twitter-konto

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found