Guider

Topp 10 bästa appar för Galaxy S6

Samsung Galaxy S6 är en av de bästa telefonerna för att nå smarttelefonmarknaden. Det har ett fantastiskt utseende och har de mest avancerade tekniska specifikationerna du kan stöta på på en smartphone. Men processorkraft, skärmupplösning och kameramegapixlar ger det bara kraften att utföra, för att få den att fungera faktiskt behöver du de bästa apparna för att komplettera din smarttelefons tekniska kapacitet. Med en ständigt växande lista med appar blir det en skrämmande uppgift att välja de som passar bäst för dina behov. Så vi gör den här uppgiften enkel för dig och ger dig de 10 bästa apparna för Galaxy S6 och S6 edge.

Om du stöter på problem med din Galaxy S6, t.ex. problem med batteriladdning, lagringsproblem, kan du besöka Technobezz.

Se även - Så här fixar du Galaxy S6 Bluetooth-problem

Här är listan över de 10 bästa apparna för Galaxy S6

Dropbox

Så du har köpt S6 eller S6-kanten men du är fortfarande besviken över att den inte har kapacitet för utbyggbart lagringsutrymme. Detta är faktiskt den största svagheten hos Samsung S6 och S6-kanten. Låt oss ta bort den här svagheten först.

Dropbox hjälper dig att utöka lagringen på din Samsung S6 och S6 edge. Om du är nöjd med 2 GB extra lagringsutrymme är det helt gratis, eller så kan du betala £ 7 per månad för ett lagringsutrymme på 1 TB. Det ger dig också bekvämligheten att komma åt dina filer var som helst i världen genom att bara logga in på ditt registrerade konto. Så det finns definitivt i vår lista över bästa appar för Galaxy S6.

Hexlock från Liquidium

Hexlock är lätt att använda. På profilen som du ska konfigurera, tryck bara på appen du vill låsa och tryck på den igen för att avbryta den. Om du har konfigurerat profilen trycker du på den sexkantiga profilikonen på huvudsidan för att aktivera den. När det väl har aktiverats kan vissa appar som du har valt endast nås med samma PIN-kod som vi skapade i början. För att inaktivera, bläddra till huvudsidan till vänster om profilen och tryck på hänglåsikonen

VLC för Android

Den stora skärmen på Galaxy S6 är en perfekt skärm för att titta på filmer och videor när du är på språng. Den bästa appen för Galaxy S6 för att tillgodose alla dina mediaspelande behov är VLC för Android. Det är en app som enkelt kan hantera nästan alla kända multimediefiler.

Så det är ett måste för dina videouppspelningskrav.

WPS Office

Att ha en Office-svit installerad på din telefon är verkligen nödvändigt för att få igång arbetet. Och en av de bästa gratis Office-sviten som finns finns WPS Office. Det är den mest laddade och kraftfulla kontorsappen som finns tillgänglig och det bästa är att den är gratis. Så det här kan inte bara missa från vår lista över de bästa apparna för Galaxy S6.

Ren mästare

Clean master är en prestationsbooster-app och en av de bästa i klassen. Det kommer att hålla din S6- och S6-kant fri från alla typer av skräp och oönskade filer som saktar ner telefonen. Det hjälper dig också att rensa cache, stänga oönskade appar och frigöra telefonens minne. Det lägger också till en förstärkningsfunktion med en knapptryckning på din startskärm för att snabbt frigöra minnet på din smartphone.

AVG Anti-Virus

Medan du gillar din Samsung Galaxy S6-telefon är det också mycket viktigt att skydda den från virus och annan skadlig kod eller spionprogram som kan attackera din telefon. För det rekommenderar vi AVG Antivirus för dig. Det är en app som tar hand om din telefon medan du bara gör vad du vill med din nya teknik.

Autodesk Pixlr

En av de bästa funktionerna i Samsung S6 och S6 edge är dess kamera. Den kan ta fantastiska bilder med sin superkraftiga kamera och sedan dela dem med bara ett tryck på skärmen. De redan vackra fotografierna kan göras ännu vackrare med hjälp av en fotoredigerare. Och den bästa fotoredigeraren för att komma till listan över bästa appar för Galaxy S6 är Autodesk Pixlr. Autodesk Pixlr är en fullt utrustad app som gör att du enkelt kan redigera dina foton med sitt fulla utbud av funktioner från att rotera till beskärning till effekter till finjustering. Du heter bara det och appen har den funktionen.

Evernote

Evernote är en app som låter dig ta snabba anteckningar och är den bästa appen för det ändamålet. Du kan spara och redigera dina anteckningar utan internet. Det här är en app som verkligen ökar din produktivitet.

Flow Home

Flow Home är en app som låter dig anpassa startskärmen på din Samsung Galaxy S6-telefon. Hela idén med den här appen är att låta dig använda din telefon med bara tummen. Det placerar alla dina favoritappar i en applåda längst ner på skärmen. Det erbjuder också olika teman att välja mellan och låter dig helt anpassa hur du interagerar med din startskärm.

Atari Fit

En fitnessapp är en måsteapp för fitnessentusiasterna där ute. Och vår rekommendation för en fitnessapp för din Samsung Galaxy S6-telefon är Atari fit. Atari Fit är en fitnessapp som låter dig tjäna poäng för att låsa upp de klassiska Atari-spelen genom att bara göra vad du älskar, håll dig i form. Den innehåller över 150 olika övningar och över 30 anpassningsbara planer och program.

Musixmatch

En smartphone idag är ofullständig utan dess musikuppspelningsfunktioner. Även om telefonen har en musikspelare men ändå en app som Musixmatch Music skulle förbättra telefonens musikkapacitet. Det är en app som hanterar dina musikfiler och låter dig också sjunga med sångerna genom att visa texterna på skärmen. Det har till och med ett karaokeläge för sångaren i dig. Så hur kan vi ringa vår lista över bästa appar för Galaxy S6 komplett utan att ha Musixmatch-appen i den?

Se för mer hjälp

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found