Guider

Så här fixar du Samsung Galaxy S5-e-post som inte synkroniseras

Android-telefoner har gjort e-postmeddelanden mycket enklare för oss. Men hur är det med tiden när du stöter på problemet med att e-post inte synkroniseras? För många Samsung Galaxy S5-användare är e-postmeddelanden en mycket viktig funktion för enheten. När e-postmeddelanden slutar synkroniseras kanske inte viktiga saker på jobbet. Det är därför vi har kommit med lösningar för att åtgärda problemet med e-post som inte synkroniseras på din Samsung Galaxy S5. Det finns flera lösningar.

Innan vi börjar lösa problemet vill vi se till att det mest uppenbara steget täcks. Det är här du kontrollerar om automatisk synkronisering är aktiverad för ditt e-postkonto eller inte. Gör så här för att göra detta:

 • Gå in i inställningsmenyn på din enhet
 • Tryck på Konton och synkronisera
 • Leta efter e-postkontot och tryck på Auto Sync för att säkerställa att det synkroniseras automatiskt

www.androidcentral.com

Om det redan är markerat kan du gå vidare till lösningarna, men om det inte var markerat är ditt problem löst här och du kan fortsätta och njuta av att använda din Samsung Galaxy S5.

Se även: Hur man använder privatläge på Samsung Galaxy S5

Här är några klagomål från Android-användare relaterade till e-postsynkronisering:

 1. Slumpmässigt slutar min e-post att synkroniseras automatiskt
 2. Mina Microsoft Exchange-konton och mitt Gmail-konto synkroniseras inte automatiskt
 3. Min Samsung Galaxy S5 synkroniserar inte mina e-postmeddelanden. Detta inkluderar: Yahoo, MMS, SMS.

Om du har liknande problem, följ lösningarna nedan.

Så här fixar du Samsung Galaxy S5-e-post som inte synkroniseras

Lösning 1: Inställningar för energisparläge

Energisparläget på Samsung Galaxy S5-enheter är mycket effektivt, men det blockerar och stoppar några av de mest kritiska tjänsterna och applikationerna du kan behöva. I det här fallet, om du har aktiverat energisparläge, behöver du inte inaktivera det utan helt enkelt avmarkera Blockera bakgrundsdata från inställningarna. Som standard är den här funktionen markerad. Det inaktiverar tillfälligt alla bakgrunder som kör tjänster och data. För att 'Blockera bakgrundsdata' ska fortsätta fungera även när din telefon är i energisparläge, följ dessa steg:

 • Gå till inställningsmenyn på din S5
 • Tryck på Energisparläge från inställningarna
 • Avmarkera därefter alternativet för blockbakgrund
 • När du har avmarkerat den här funktionen synkroniseras din e-post automatiskt.

phandroid.com

Lösning 2: Aktivera Master Sync

Som namnet antyder är Master Sync krafthuset för all e-postsynkronisering. Oavsett om du redan har aktiverat integrerad e-postsynkronisering, Gmail-synkronisering eller till och med Yahoo-synkronisering, om Master Sync är inaktiverad, kommer  ingen e-post att synkroniseras effektivt på din Galaxy S5.

Följ dessa steg för att aktivera Master Sync:

 • Dra ner överst på skärmen
 • Klicka på bilden med tre punkter i det övre vänstra hörnet som visar alla ikoner.
 • Klicka på Sync-knappen för att aktivera Master Sync på din Android.

 Lösning 3: Aktivera global synkronisering

Ett sätt att fixa e-post som inte synkroniseras är att aktivera global synkronisering på enheten. Om du har problem med att synkronisera din e-post på din S5 efter att ha gått igenom alla stegen ovan bör den här metoden hjälpa dig att få dina e-postmeddelanden att synkroniseras.

 • Navigera till inställningsmenyn på din enhet
 • Tryck på Dataanvändning
 • Klicka på Meny och markera alternativet Automatisk synkronisering av data

Detta bör hjälpa till att synkronisera dina e-postmeddelanden och lösa problemet.

geektnt.com

Lösning 4: Kontrollera batterisparande appar

Om du använder en av de batterisparande apparna måste du kontrollera inställningarna för appen för att se om den kan inaktivera automatisk synkronisering av dina e-postmeddelanden för att öka batteriets livslängd. Det är en vanlig uppfattning att automatisk synkronisering kan göra en betydande skillnad i enhetens batteritid. Så du kommer inte att kunna få det bästa av två världar när det gäller att synkronisera dina e-postmeddelanden och spara batteri.

Batteribesparande appar försöker minska arbetet som telefonen gör i bakgrunden så att batterianvändningen minskar. Det här är en av anledningarna till att det kan påverka dina e-postmeddelanden. Om du råkar använda en batterisparande app, kontrollera sedan inställningarna för appen och ta reda på om den har något alternativ att aktivera och inaktivera synkronisering. Om det inte har det här alternativet avinstallerar du appen och kontrollerar om dina e-postmeddelanden kan synkroniseras efter att du har avinstallerat appen.

Om ditt problem är löst var appen problemet.

www.androidcentral.com

Dessa lösningar ska hjälpa dig att lösa problemet med att e-postmeddelanden inte synkroniseras på din Samsung Galaxy S5 så att du kan njuta av att använda din enhet utan att förlora e-postmeddelandena som skickas till dig.

Se även: Hur man automatiskt synkroniserar Gmail på Samsung Galaxy S5  

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found