Guider

Hur fixar du Samsung Galaxy Note 4-batteridräneringsproblem

Det är bara några veckor Samsung Galaxy Note 4 kom in på marknaden men inom några dagar började människor redan stöta på problem med sin enhet. Samsung Galaxy Note 4 Battery Drain Issue är ett av användarnas mest problem. Ett stort antal användare har rapporterat detta problem, men telefonen har ett stort batteri som borde ge bra batteritid. Men en sak som de flesta av användarna använder sin telefon mycket de första dagarna. Telefonen och dess batteri behöver också vila.

Samsung Galaxy Note 4 Batteridräneringsproblem

Se även- Så här blockerar du skräppost-SMS eller MMS-meddelanden på Galaxy Note 4

För att minska batteriets urladdning kan du läsa vårt inlägg om tips för att spara batteritid på smartphones.

Steg för att åtgärda problemet med Samsung Galaxy Note 4 batteridränering

Använd först energisparläget för att spara batterianvändning. För det går du till Inställningar och sedan Energisparande.

Metod 1

> Se till att du startar om telefonen regelbundet.

> Navigera till Inställningar> Batteri på din Galaxy Note 4 och titta på batterianvändningen. Se om du kan ta reda på någon problemtjänst eller app där. Om du ser att en specifik app förbrukar mer batteri, är bästa idéen att inaktivera eller avinstallera detsamma. Du kan kolla Greenify-appen eftersom det är bra att känna igen grova appar.

Metod 2

Ett annat snabbare sätt är att genomföra en fabriksåterställning. Men eftersom den här processen tar bort all din telefons data, så skapa en säkerhetskopia först. Stegen för fabriksåterställning är nästan samma som som Galaxy S5. Så du kan se vårt inlägg om hur du återställer Samsung Galaxy S5 till fabriken. När du har utfört fabriksåterställningen installerar du om apparna selektivt.

Metod 3

Om du har rotat din Samsung Galaxy Note 4 och sedan står inför batteriets avloppsproblem, installerar du Wakelock Detector-appen eftersom du får mer information från den här appen. Den här appen hjälper dig också att ta bort uppblåst utrustning.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found