Guider

RAW: symbolen för GTA: s rollspel

RAW är ett massivt multiplayer online rollspel (MMORPG) sandlåda som fokuserar på realism och struktur på Kickstarter. Bland alla de ambitiösa uppslukande flerspelarspelen i öppen värld har RAW potential att sticka ut från resten av sina kamrater. Under ganska lång tid samlade Killerwhale Games finansiering för att lansera RAW.

Verklighetens vardagliga implikationer i RAW

RAW hämtar betydande inspiration från kritikerrosade Grand Theft Auto, Rust och Arma Life. Dessutom lade RAW massivt fokus på de verkliga sociala aspekterna. Till exempel kan en regeringsmekaniker klättra upp till stegen där spelarna har möjlighet att bli borgmästare i de mindre städerna. Dessutom kan spelarna klättra uppför stegen och bli ledare för regionens affärssystem.

Med RAW kan spelare anställa andra spelare, och de skulle också arbeta i en interaktiv miljö. Hittills har RAW samlat mer än en miljon visningar på Kickstarter-trailern. Och genom crowdfunding har företaget samlat in 100 000 dollar. Det ser ut som att RAW har skapat en mjuk plats för sig själv bland spelarna. Ändå undrar folk också om Killerwhale gör extrema löften som kanske inte kommer att uppstå när spelet släpps.

Spelare måste sätta bensin i sina fordon och betala för parkering i RAW

Online-källorna antyder att RAW är det första projektet, och det har redan fått stor uppmärksamhet i spelbranschen. I RAW kan spelarna konstruera städerna och beskatta spelarnas intäkter. Enligt källorna garanterar RAW en realistisk bild av spelet som skulle vara extremt korrekt.

Spelarna måste betala parkeringsavgifterna om de besöker platser i spelet. Även fordon i RAW måste tankas regelbundet. Dessutom måste spelarna bygga bensinstationer och bilpartier för att tjäna sitt försörjning. Den enorma omfattning som RAW har i beredskap för spelare gör några spelare oroliga.

Utvecklaren är medveten om de utmaningar som ligger framför dem och RAW. Spelet skulle kräva betydande tid i spelet, tillsammans med kodning och ansträngning.

De utmaningar som Killerwhale har ställts inför hittills

Den största utmaningen, enligt Killerwhale, har varit att skjuta såväl programmerare som 3D-modellerare. Spelets centrala system, från och med nu, är i konventionell textform. Killerwhale har ännu inte släppt en officiell video, bilder och smygkik på det kommande spelet. Håll dig uppdaterad!

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found