Guider

Så här fixar du slumpmässigt omstartproblem på Galaxy S4

Bara för att Samsung Galaxy S4 är en fantastisk telefon som inte betyder att telefonen är problemfri och att du får en felfri upplevelse. Du kan inte namnge en enda smartphone som är felfri. Här kommer vi att diskutera det slumpmässiga omstartproblemet på Galaxy S4 och dess lösningar.

Ett stort antal Galaxy S4-ägare stöter på det slumpmässiga omstartproblemet. Telefonen startar om sig själv utan någon uppenbar anledning. Om detta slumpmässiga omstartproblem på Galaxy S4 också händer dig, här är några steg att följa som kan lösa ditt problem.

Möjliga lösningar för slumpmässigt omstartproblem på Galaxy S4

  • Vissa användare har hittat en lösning på detta problem genom att uppdatera programvaran. För att göra det, öppna Inställningar på din Samsung Galaxy S4 och gå till Mer> Om enhet> Programuppdatering och tryck på Uppdateringsalternativ.
  • Se till att alla appar är uppdaterade genom att ladda Play Store. Gå sedan till Mina appar och välj Uppdatera alla.
  • Mjuk återställ enheten eftersom det här enkla steget kan bevisas vara användbart många gånger. Dra ut batteriet från Galaxy S4 och vänta några sekunder till en minut innan du startar enheten normalt. Denna process kommer att urladda all statisk elektricitet som lagras i alla komponenter. Sätt nu i batteriet, sätt på det och kontrollera om det slumpmässiga omstartproblemet är löst.
  • Om problemet fortfarande består, kontrollera batteriet för fysisk eller vätskeskada, eftersom det kan orsaka problemet om strömavbrottet är avbrutet. I så fall måste du byta ut batteriet mot ett nytt.

www.fixedbyvonnie.com

  • Om du har rotat enheten nyligen och står inför det slumpmässiga omstartsproblemet sedan dess är det bästa alternativet att gå tillbaka till den ursprungliga firmware eftersom det finns stor möjlighet att den installerade ROM inte är tillräckligt stabil och ger upphov till problemet.
  • Många problem på Galaxy S4 är relaterade till det externa minneskortet . Så om du använder MicroSD-kort tar du bort det efter att du har sparat foton och annan data på din telefon och se om problemet fortfarande uppstår.
  • Detta slumpmässiga omstartproblem på Galaxy S4 kan uppstå på grund av en app från tredje part. Gå in i säkert läge. Om du ser att problemet försvinner i säkert läge orsakar definitivt en app detta slumpmässiga omstartproblem på Galaxy S4. Så du kan ta bort apparna en efter en eller göra en fabriksåterställning.

Om du har provat alla ovanstående korrigeringar men inte kunde bli av med problemet, läs den här artikeln: Så här fixar du permanent Samsung Galaxy S4 Slumpmässigt omstartproblem  

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found