Guider

Hur man löser problem med LG G2-mikrofon

Det finns några problem relaterade till LG G2-mikrofon som många användare ofta möter och klagar över. Du kanske har mött problemet när du talar perfekt, men människorna på andra sidan förstår dig inte tydligt. Det låter för dem när du viskar eller murrar. Om du använder LG G2-telefon och har problem med LG G2-mikrofon kan det hända av olika anledningar, vilket kan lösas genom att följa några steg.

Här diskuteras tre metoder för att bli av med detta problem.

Hur man löser problem med LG G2-mikrofon

Se även - Hur man fixar eftersläpningsproblem på LG G2

Första metoden

Första metoden kräver att du stänger av brusreduceringsfunktionen. Detta kan göras genom att gå till samtalsinställningarna. Denna bullerdämpningsfunktion fungerar som ett filter för att skapa en tydlig röst. Detta är integrerat för att förbättra samtals- och volymkvaliteten. Alla ljud tas bort som kan vara ett hinder för ljudkvaliteten men ibland ger fler ljudfilter ett annat resultat som orsakar denna oklara volym. Så det föreslås att du stänger av bullerdämpningsfunktionen när du möter problem med LG G2-mikrofon.

Andra metoden

Ibland uppstår detta problem om det finns tillräckligt med damm eller smuts i mikrofonhålet. En sprängning av tryckluft kan ta ut smutsen från hålet. Så du kan försöka lösa problemet genom att blåsa tryckluft i mikrofonen.

Tredje metoden

Uppdatering av telefonen med den senaste versionen av firmware har hjälpt många användare från det här problemet. Om någon uppdateringsversion av din telefon är tillgänglig är det bara att ladda ner och installera den för att uppdatera din telefon. Problemet med LG G2-mikrofon kan också lösas med denna metod.

Så försök att känna igen orsaken och åtgärda problemet genom att följa någon av ovanstående metoder.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found