Guider

Så här åtgärdar du problem med trådlös laddning av iPhone 8

Vi är alla kär i trådlös laddningsfunktion - lägg bara din telefon på laddaren och var fri att ringa, videosamtal eller titta på videor. Apple har också inkluderat funktionen för trådlös laddning för sina senaste telefoner, iPhone 8 och iPhone X och den använder Qi Standard. Det betyder att det finns många trådlösa laddare som iPhone 8-användare kan köpa. Kom ihåg att telefonen har gjorts för att endast ta 5 watt, vilket skulle ökas till 7,5 watt i en uppdatering senare. Så se till att du inte investerar i en 15 watt laddare.

Apple iPhone 8-användare verkar stå inför ett par problem när de laddar sina telefoner på en trådlös laddare. Så här fixar du problem med trådlösa laddningar på iPhone 8.

Läs också - Så här åtgärdar du problem med batterilivslängden på iPhone 8

Steg för att åtgärda iPhone 8 trådlösa laddningsproblem

iPhone 8 fastnar vanligtvis vid en viss punkt efter laddning och slutar sedan eller laddas för långsamt, i det här fallet måste du:

  • Kontrollera USB-porten på den trådlösa laddaren. Det ska vara rent och inga smutspartiklar bör sätta sig, använd i så fall en torr trasa för att torka av den och sätt sedan tillbaka den.
  • Starta bara om din iPhone 8 för att kontrollera om problemet försvinner.
  • Kontrollera om kontakten från laddningsstationen är ordentligt ansluten till uttaget. Det borde inte vara lös annars laddaren fungerar inte.
  • Om din iPhone 8 har ett fodral bör den stödja trådlös laddning, annars måste du ta bort den innan du placerar den på den trådlösa laddaren.
  • Testa flygplansläget medan du laddar. Detta stänger av data / Wi-Fi och Bluetooth vilket gör att den kan laddas snabbare.
  • Försök att stänga av din iPhone 8 och ladda den sedan.
  • iPhones eller faktiskt någon annan smartphone bör laddas när den är 15% till 20% och inte mindre. Om batteriet är urladdat tar det mycket tid att ladda.
  • Kontrollera om det finns några uppdateringar på din telefon. Om du inte har uppdaterat din iPhone gör du det. Gå till Inställningar> Allmänt> Programuppdatering. Felen kommer att fixas och din telefon börjar ladda snabbt.

Läs också - Så här aktiverar du sann ton på iPhone 8

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found