Guider

Så här fixar du anteckning 5-skärmen inte svarar

Sedan Samsung Galaxy Note 5 släppte marknaderna har många användare köpt telefonen. De flesta användare är ganska nöjda med telefonen och dess funktioner, men efter långvarig användning har det också kommit fram att Not 5 har några problem. De flesta av dem är skärmfrysning, wifi ansluter inte, S Pen har fastnat och så vidare. Men det bra är att de flesta problemen enkelt kan åtgärdas och att användaren inte behöver ge telefonen till kundvård och du kan hänvisa informationen i den här artikeln för att hitta en lösning på det.

Läs också: Så här fixar du Galaxy Note 5-laddningsproblem

Lär dig här: Tips och tricks för att använda Galaxy Note 5

Många av användarna av Galaxy Note 5 har rapporterat att problemet med att not 5-pekskärmen inte fungerar. Det här problemet uppstår inte varje gång men skärmen fryser slumpmässigt och användaren kan inte använda skärmen under 2 sekunder till 5 sekunder och efter det börjar skärmen fungera korrekt.

Potentiella lösningar

  • Not 5 har riktigt smala ramar på sidorna och det är väldigt enkelt för användaren att trycka på smarttelefonen av misstag på skärmen med en liten del av handen medan du håller den. Detta kan vanligtvis leda till att skärmen fryser och den fryser i två till fem sekunder. En av lösningarna på problemet kan vara att ändra grepp när du hanterar telefonen och du kan också använda ett fodral till din Smartphone.
  • Du kan också stänga av anteckningen 5 genom att hålla ned strömbrytaren och välja alternativet Stäng av. Håll bara knapparna Ström, Volym upp och Hem tillsammans så ser du Android Mascot och återställningsmenyn. Markera torka cachepartitionen med Volym ned-knappen och välj den sedan med strömbrytaren. När det är klart kan du välja Power för att välja omstartsystem nu.

www.youtube.com

  • Det kan också finnas andra problem som kan få din smarttelefonskärm att lägga på. Anledningen är att det kan finnas många appar i din smartphone som kan orsaka detta problem. Du kan kontrollera det genom att hålla ned strömbrytaren och trycka på Ström av. Efter detta, håll ned Volym ned och strömbrytaren. Släpp strömmen när Samsung-logotypen kommer på skärmen men du måste hålla ned volym ned-knappen. Nu kan du se säkert läge i det nedre vänstra hörnet när startskärmen laddas.

För att komma ur säkert läge, håll bara ned strömmen och välj Starta om. Nu om du inte märker någon form av skärm fryser i säkert läge, orsakas problemet positivt av någon app. Så nu när du är riktigt säker på det, avinstallera applikationen snabbt men innan du gör det, se till att testa vilken app som orsakar problemet en efter en och slutför sedan vilken app som orsakar.

  • Om du inte hittat lösningen förrän nu, försök också Factory Reset genom att gå till Backup and reset> Factory data reset> Reset Device.

phoneradar.com

Nu har du hittat alla potentiella lösningar, prova det en efter en på din smartphone och ta reda på lösningen. Även om frågan om skärmfrysning i not 5 inte är permanent, bör du definitivt gå till kundtjänsten och få din telefon kontrollerad om det händer ofta.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found