Guider

Microsoft Visual Studio 2015 nu tillgängligt på Mac och Linux!

Ansökan för Microsoft-utvecklare som endast var tillgänglig för Windows-plattformen, dvs. Microsoft Visual Studio 2015, är nu tillgänglig för Mac- och Linux-plattformar, som en gratis nedladdning. Denna flexibla strategi över flera plattformar från Windows är mycket fördelaktig för Microsoft. Microsoft gjorde ett anmärkningsvärt jobb med sitt tillvägagångssätt som kan öppna en ny era för Microsoft, så det kan ha många applikationer i sin Windows Store.

“Visual Studio Code ger utvecklare ett nytt val av utvecklarverktyg som kombinerar enkelhet och strömlinjeformad upplevelse av en kodredigerare med det bästa av vad utvecklare behöver för deras kärnkodredigeringsfelsökningscykel. Visual Studio Code är den första kodredigeraren och det första plattformsutvecklingsverktyget - som stöder OSX, Linux och Windows - i Visual Studio-familjen. ”

Höjdpunkter:

● Förstklassigt stöd för att bygga ASP.NET 5- och Node.js-applikationer

● Ett lätt, snabbt, tangentbordscentrerat verktyg

● Stöd för alla programmeringsspråk

● Intelligent kodredigering, förståelse och navigering hjälper dig att vara produktiv

● Integrerad felsökning och Git-support direkt till hands

Redaktören stöder syntaxfärgning, parentesmatchning för C ++, jade, PHP, Python, XML, Batch, F #, DockerFile, Coffee Script, Java, HandleBars, R, Objective-C, PowerShell, Luna, Visual Basic och Markdown. Det stöder också IntelliSense, linting, disposition för JavaScript, JSON, HTML, CSS, LESS och SASS, och för C # och TypeScript stöder det refactoring och hittar alla referenser.

//youtu.be/lEI9mxYpcS8

Källa via iClarified

Se även: Möt ny Microsoft-webbläsare med namnet Microsoft Edge

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found