Guider

Topp bästa iPhone äventyrsspel

IOS App Store är fylld med otaliga intressanta spel för användarna. Men om du letar efter de mest engagerande och intressanta, leta efter äventyrsspelen och du kommer verkligen bli glad. Appbutiken är full av så många alternativ. Därför har vi listat här de bästa iPhone-äventyrsspelen för dig. Läs igenom!

Se även: Topp bästa spel för iPhone X

15 bästa bästa iPhone äventyrsspel

The Walking Dead: The Game

Detta är ett av de bästa äventyrsspelen för din iPhone. Utvecklat av Telltale Games kan det här spelet hålla dig förlovad länge. The Walking Dead: The Game är ett fiktivt postapokalyptiskt äventyrsspel där spelarna tar rollen som Lee Everett. Han är professor i historia vid ett universitet. Han är också en dömd mördare som tillsammans med Clementine, en flicka, får ett uppdrag att överleva i en skrämmande värld. Du har mycket att bestämma hur spelet kommer att utvecklas. Ladda bara ner spelet på din iPhone och börja spela. Det kommer att bli mer intressant med tiden.

Ladda ner The Walking Dead: The Game

Bastion

Ett annat spännande och övertygande äventyrsspel utformat för iOS-enheten. Du kan njuta av spelet på iOS-enheter som iPhone och iPad. Spelet kretsar kring en postapokalyptisk värld. Det finns ett barn i spelet vars uppdrag är att bygga upp sitt hem. Och han börjar samla kristallskärvorna för det. Men när han gör det måste han slåss med flera fruktansvärda varelser. Och slutligen kommer han att förstå huvudorsaken som drabbar hans värld. Spelet är mycket roligt med ett fantastiskt soundtrack, underhållande spel, smart konstverk och högsta berättelse.

Ladda ner Bastion

År promenad

Ett av de läskigaste och mest engagerande äventyrsspelen som kommer att göra dig trollbunden. Om du är ivrig att uppleva de gamla svenska fenomenen under 1800-talet, börja spela detta spel. Du kommer in i ett kallt och mörkt trä som är fyllt med många konstiga varelser. Varelserna strövar där och lurar på dig. Skräck väntar när du går framåt i spelet och äntligen kommer du att kunna upptäcka skogens hemlighet. Hela resan är för fängslande och kommer att hålla dig förlovad högt. Spelet och konstverket är mycket imponerande.

Ladda ner Year Walk

Batman: The Telltale Series

Batman älskas av alla och hur fantastiskt det är när du kan njuta av spelet på din iPhone. Dessutom kommer det första avsnittet helt gratis. Men då måste du gå till köp i appen för att njuta av spelet. Detta är ett högt actionorienterat spel som gör att du blir förvirrad mellan de dubbla karaktärerna Batman och Bruce Wayne. Så småningom kommer spelarna att kunna upptäcka orsaken som krossade Batmans värld. Batmans öde beror helt på ditt beslut och val. Så tänk djupt och välj åtgärden.

Ladda ner Batman: The Telltale Series

Hennes historia

Detta är ett prisbelönt mysterium och äventyrsspel från Sam Barlow. Det kommer att erbjuda en fantastisk upplevelse som involverar filminspelningar tillsammans med en innovativ strategi. Det är ett mordfall där du kommer att sitta i detektivstolen. Berättelsen handlar om en kvinnas försvunna man medan kvinnan är huvud misstänkt. Du loggar in på polisens databas för att intervjua kvinnan. Använd databasen för att skriva söktermer och titta också på olika videoklipp. Relatera alla dessa saker tillsammans för att komma till en slutsats. Spelet är väldigt fängslande med utmärkt spel.

Ladda ner hennes berättelse

Enhet 6

Enhet 6 är definitivt ett av de bästa iPhone-äventyrsspelen som har stulit varje användares hjärta vem som helst som har provat det. Den här historien handlar om en tjej Anna. Hon vaknar plötsligt för att ta reda på sig själv i ett slott på en avlägsen ö. Men hon kommer inte ihåg hur hon kom dit och vem som tog henne dit. Allt hon minns är en obehaglig docka hon var med. Det skrivna ordet är kartan i spelet och fungerar också som berättaren. När hon fortskrider efter kartan kommer hon att kunna lösa hemligheten.

Ladda ner enhet 6

Republique

Ett annat bäst fängslande och aktuellt iPhone-äventyrsspel som är ett smygbaserat episodiskt äventyrsspel. Huvudpersonen här är Hope. Hon är född och uppvuxen i en forskningsanläggning som kallas Metamorphosis. Men hon försöker fly från platsen på något sätt och kontakta spelarna för att göra det. Du som spelare kan hjälpa Hope i hennes uppdrag. Men det kräver att du använder programvaran OMNI View som hjälper dig att hacka och använda de anslutna enheterna som kamera, dörrar och andra säkerhetsterminaler. När du går vidare i spelet, uppgradera Omni View-programvaran som ger dig tillgång till starkare säkerhet.

Ladda ner Republique

Fyra sista saker

Om du letar efter ett av de bästa iPhone-äventyrsspelen som också är roligt, är fyra sista saker ett bra alternativ att leta efter. Detta spel är imponerande roligt och äventyrligt. Du kommer att besöka en värld som är full av målningar från renässans-eran. Detta är ett poäng och klickar äventyrsspel. Renässansens konstverk, klassisk musik, utmärkt gameplay och syndigt beteende är helt underhållande. Så klicka bara på länken nedan och få detta komiska äventyrsspel att spendera lite kvalitetstid.

Ladda ner fyra sista saker

Final Fantasy Dimension

Vi vet alla om den mycket populära Final Fantasy-serien och Final Fantasy Dimension är ett utmärkt tillskott till deras serie. Spelet är mycket engagerande som kan hålla dig förlovad länge. Det här är som ett oändligt spel som har mer än 100 timmars spel. Square Enix har gjort det här spelet ganska intressant. Det är dock inte gratis och du måste betala för varje kapitel. Så om du är redo att spendera några dollar är det här spelet perfekt för dig.

Ladda ner Final Fantasy Dimension

Oxefri

Detta är ett kritikerrosat spel som du kan relatera till 80-talets skräckfilm. Detta är faktiskt ett övernaturligt skräckspel. Historien är ganska intressant där en grupp av en vän ska åka på en övernattning på en övergiven militärö. Alex är huvudpersonen här och du kommer att spela den här karaktären. Alex tillsammans med sin styvbror Jonas och andra vänner kommer till en nattfest på den öde militära ön. Saker får en fantastisk vändning när kompisgruppen plötsligt öppnar en spöklik grind. Du kommer att möta olika händelser och incidenter som du behöver hantera. Och slutligen kommer du att kunna upptäcka saker.

Ladda ner Oxenfree

Grim Fandango Remastered

Grim Fandango är ett mycket intressant och engagerande spel som har en helt annan historia. Det ursprungliga spelet introducerades ganska tillbaka men det remasterade är ännu mjukare. Detta är utan buggar och görs intressant med nytt dynamiskt ljus, webbläsarkoncept med mera. Detta spel kretsar kring de dödas land. Du kommer att spela karaktären av Manny Calavera. Han är resechef på dödsavdelningen. Hans jobb är att sälja rikedomspaket till själen. Men något problem uppstår i himlen och Mannys flykt hotas. Så du måste hjälpa Manny att komma ur situationen.

Ladda ner Grim Fandango Remastered

Jules Verne's Return to Mysterious Island - Deluxe Edition

Baserat på berättelsen Mysterious Island av Jules Verne, är detta spel ytterligare ett tillägg till listan över våra äventyrsspel för iPhone. Som namnet antyder har spelet så många mysterier att lösa. Detta är ett perspektivspel för en person. Du kommer att spela karaktären av Mina som är kvar på en ö utan någon möjlighet att kontakta räddningstjänsten. Du måste fly från ön med din känsla och förmåga. En konstig skugga svävar också över ön. Du måste lösa flera pussel gömda på den ön under hela din resa.

Ladda ner Jules Verne's Return to Mysterious Island - Deluxe Edition

DÖDSVÄG TILL KANADA

Ett annat intressant äventyrsspel för iPhone som du också kan spela på andra iOS-enheter. Detta är ett RPG-spel med bilresa. Du måste resa dödsvägen från Florida till Kanada, jordens ände. Under resan kommer du att hantera en grupp jerk. Du tillsammans med dem kommer att utforska olika citat, träffa trådbundna människor och särskilt en stor grupp zombies (nästan 500). Allt i detta spel är slumpmässigt, till exempel händelser, platser etc. Och det intressanta faktum är att varje gång du spelar spelet kommer det att låta dig uppleva en annan historia.

Ladda ner Death Road To Canada

En normal förlorad telefon

En vanlig förlorad telefon är riktigt spännande och det handlar inte om något, men det är ett helt spännande och mystiskt spel. Det handlar om en förlorad telefon. Spelaren hittar den förlorade telefonen. Telefonen ger åtkomst till allt som kontaktlistan, fotorulle, meddelanden och andra viktiga saker. Du kommer att samla all den informationen och ta reda på historien om Sam, den faktiska ägaren av telefonen. Men när du kommer att avslöja om Sam, hans förhållande och vänner, fyller han 18 år och försvinner mystiskt.

Ladda ner en normal förlorad telefon

Aquaria

Detta är ett äventyrsspel under vattnet. Det är definitivt ett av de bästa iPhone-äventyrsspelen med möjligheten att hålla dig förlovad ganska länge. Naija är en oförklarlig och vattenflicka som upptäcker djupet av Aquaria. Du hjälper Najia på hennes uppdrag. En ny plats och historia presenteras vid varje tur. Sammantaget är detta ett helt engagerande äventyrsspel inklusive en intressant action också.

Ladda ner Aquaria

Dessa är de 15 bästa bästa iPhone äventyrsspelen. Medan vissa är premiumspel är vissa spel helt gratis att spela. Men det är sant att du bör vara redo att spendera några dollar för att få den bästa äventyrliga upplevelsen. Skaffa bara spelen på din iPhone och börja njuta av dem snart för att minska tomgångstiden.

Se också: Topp bästa spel att spela på Samsung Galaxy Note 8

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found