Guider

6 bästa bästa Andorid-apparna för att ladda ner MP3-musik gratis

För bara några år sedan var det ganska svårt att ladda ner musik. Vi var först tvungna att ladda ner MP3 på vår dator och sedan överföra den till telefonen. Nu, tack vare höghastighetsdata och Wi-Fi-nätverk, kan vi ladda ner musik direkt på telefonen. Det finns flera applikationer som gör att vi kan söka och hitta låtar vi vill ladda ner. Att hitta rätt Android-musikapp för dig kan vara väldigt knepig och tidskrävande, eftersom du vet att de flesta av dessa appar i spelbutiken inte fungerar eller är fulla av annonser. Därför har vi gjort en genomgående forskning och sammanställt en lista över de bästa Android-apparna för att ladda ner några av dina favoritmusiker.

Se även - TOPP 3 BÄSTA BATTERISPARANDE APPAR ANDROID -FIX LÅNG LADDNING

Topp bästa Android-appar för nedladdning av musik

4Delad

www.bestcloudstorage.net

Detta är en av de bästa gratisapparna för nedladdning av MP3 för Android som låter dig hitta all slags musik från klassisk till upphovsrätt. Även låtar från framväxande artister erbjuds också i denna fantastiska musiknedladdningsapp. Den innehåller ett enormt bibliotek med gratis musik som har mer än 6.000.000 låtar. Den innehåller ett filter i sökprocessen för att påskynda sökningen efter din favoritmusik från den enorma databasen som bara visar MP3-musiken. Användare kan dra nytta av 4Shared 15GB molnmapp för att lyssna på låtarna offline och all musik du laddar ner gratis härifrån läggs automatiskt till i molnmappen.

Advanced Download Manager

apkjan.com

Utrustad med en otroligt hög nedladdningshastighet måste denna gratis MP3-nedladdare erbjuda mycket mer än du förväntar dig. Det gör att du kan ladda ner tre filer samtidigt vilket är väldigt intressant. Denna app innehåller flera inställningsalternativ där du kan anpassa dem efter dina behov. Till exempel kan antalet samtidiga nedladdningar, nedladdningshastigheten och hur de kommer att laddas ner anpassas perfekt för att hålla saker under din kontroll. Så få den här appen gratis och njut av alla dess funktioner medan du lyssnar på favoritmusiken.

Palco MP3

palco-mp3.en.uptodown.com

Den här är förmodligen bäst för de oberoende brasilianska musikerna som vill att hela världen ska lyssna på deras låtar. Så, den här gratis Android-appen om du vill lyssna på låtar från mer än 100 000 artister av olika genrer. Musik som samba, hip-hop, bossa nova, elektronisk etc. finns i den här appen, ladda bara ner den här appen på din Android-enhet och ta reda på vad brasiliansk musik har att erbjuda. Användare kan också ladda ner vilken låt som helst på enheten, strömma radiostation och skapa spellistor för att njuta av musik.

Ljudmoln

www.forbes.com

Detta är en fantastisk samling av mer samtida låtar från olika genrer som hiphop, jazz, rock, house och andra. Detta är utan tvekan en av de bästa MP3-nedladdningsapparna som används av miljontals människor, och den är tillgänglig gratis. Det låter sina användare söka låtar efter artister, spår eller andra kriterier. Du kan också alltid följa dina vänner och andra artister för att höra vad de delar. Alla spår kan spelas, pausas eller till och med hoppas över från låsskärmen medan du också kan lyssna på strömmar om du använder Wi-Fi eller mobildata.

Anghami

africa-me.com

Den här appen liknar väldigt mycket Google-musik som är en utmärkt källa till olika äkta och ny musik. Du kan ladda ner låtar gratis och lyssna på din fritid. Det riktar sig främst till lyssnare i Mellanöstern, men om du är ett stort fan av arabisk musik kan du få den här appen på enheten och lyssna på de arabiska låtarna med lätthet.

 Google Play Musik

Bildkälla - features.en.softonic.com

Om du letar efter en av de bästa musikspelarna för din Android-enhet, är det här ett bra alternativ som är packat med så många coola funktioner och ger en fantastisk katalog med över 3 miljoner låtar. Användare kan lyssna på låtarna offline medan appen också låter dig ladda upp cirka 50 000 låtar från den personliga samlingen. Med Google Play Music kan Android-användare njuta av många gratis spår och album.

Rapsodi

www.androidpolice.com

Detta är en av de bästa Android-apparna när det gäller att ladda ner favoritmusiken. Denna applikation är full av funktioner som ljud av hög kvalitet, annonsfri, sångradio, avancerade artister och mer. Det låter dig ladda ner miljoner låtar gratis. Användarna ges möjlighet att skapa ljudspår och bygga spellistor enligt eget val medan ytterligare funktioner som sömntimer, ljud-EQ och artistvideor gör upplevelsen fantastisk. Om du inte är ansluten kan du lyssna på de tidigare nedladdade låtarna när du är offline.

Oskärpa nedladdning av musik

www.mobogenie.com

Den här appen är förmodligen den snabbaste MP3-lösningen som innehåller en mycket stabil sökmotor. Gränssnittet för appen är ganska bra medan det har en mycket bärbar och förståelig design. Att ladda ner låtar i denna MP3-nedladdare har också visat sig vara mycket enklare eftersom det knappast kräver att du går igenom någon tillståndsprocess för att börja ladda ner låtar. Så fortsätt med att få den i enheten snart och njut av appen gratis.

RockMyRun

Bildkälla - got2run4me.com

RockMyRun är den bästa gratis mp3-nedladdaren för människor som letar efter träningsmusik. Ja, den här appen uppdaterar inte bara ditt sinne, det är fantastiskt om du också vill forma din figur. Den har en fantastisk DJ blandad samling som kan användas som träningsljudspår. Låtarna kan avnjutas genom att ladda ner dem eller cache spåret för att lyssna på dem offline. Mybeat-funktionen är ett utmärkt tillskott till den här appen som skapar spellistan enligt din träningsstil.

Ladda ner fler gratis APK-filer och appar för Android

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found