Guider

Topp 10 bästa HTC One M8-appar

HTC One M8 är en nyligen lanserad smarttelefon som är full av olika funktioner. Den här telefonen kom med utmärkt design och display. Här är några av de bästa HTC One M8-apparna som du kan komma igång.

Bästa HTC One M8-appar

Trees

play.google.com

Det är ett enkelt pusselspel som är en av de bästa HTC One M8-apparna att spela och spendera din lediga tid på. Spelet är lätt att spela, och definitivt kommer du att ha kul att spela det. Användare som är förtjusta i pusselspel, Threes är en måste nedladdningsbar app för dem. Spelet appens musik och visuella är också utmärkt.

Vsco Cam

appcrawlr.com

Få full nytta av din HTC One M8s inbyggda kamera med Vsco Cam fotoredigeringsapp. Det låter dig beskära dina bilder och tillämpa olika effekter som kontrast, skärpa, filter osv. Då kan dina redigerade bilder delas på sociala mediasidor som Facebook och Instagram.

Wunderlist

play.google.com

Det är en av de bästa HTC One M8-appar som ger dig möjlighet att göra en att göra-lista. Den här appen synkroniseras över alla dina plattformar och du kan också dela listorna. Du kommer att få den här användbara appen gratis.

Ficka

androidcydia.com

Om du gillar att läsa webbartiklar men inte alltid får läsa dem är Pocket de bästa HTC One M8-apparna för dig. Med den här appen kan du hålla fast vid artiklarna och läsa när du har tid. Pocket-appen fungerar också i molnet.

Klipp repet

games4android.info

Det är en av de bästa HTC One M8-apparna, som finns gratis. Spelappen innehåller många element i spelet och det finns också ett alternativ för köp i appen.

Acrus W eather

play.google.com

Det är en app för väderprognoser som används för att förutsäga väder på en viss plats. Om du planerar att gå ut kan du kolla in den här appen för att få exakta nyheter om vädret och vad som kommer att hända nästa timme.

Nu för Reddit

play.google.com

Reddit är en utmärkt källa för webb grejer men att läsa webbversionen på telefonen är verkligen problematisk. Så skriv in Reddit nu en app som gör grejerna visuellt tilltalande.

Android enhetshanterare

play.google.com

Android-versionen av Hitta min iPhone är Enhetshanteraren som är Googles officiella app, och det hjälper dig att hitta din felplacerade telefon. Den här appen är tillgänglig gratis, och varje Android-användare bör ladda ner densamma på sina smarta telefoner.

Dropbox

play.google.com

Dropbox är en populär molnlagringsapp, den är gratis att använda. du får en hållbar mängd ledigt utrymme. Det bästa med appen är att synkronisera dina kamerabilder, filer och viktiga dokument automatiskt utan besväret med att ladda upp det. Det kan ställas in privat eller offentligt.

WhatsApp

www.youmobile.org

Det enklaste sättet att få kontakt med vänner och familjemedlemmar genom chattar och meddelanden är att använda WhatsApp. Det är en av de bästa HTC One M8-apparna och definitivt en måste nedladdningsbar app, som är tillgänglig gratis i Google Play Store.

Relaterat - 7 BÄSTA GRATIS ANDROID-APP FÖR PERSONLIGA TRÄNARE

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found