Guider

Sims 4 Halloween-försäljning på Origin erbjuder upp till 63% rabatt och vampyrpaket

Med bara några veckor kvar för det nya Expansionspaketet för Sims, är Origin värd för en spökaktig försäljning för Sims 4-spelet. Försäljningen har rabatt för spelet och på expansionspaket som Island Living-expansionspaketet och Get-Together-expansionspaket.

The Sims 4 Spooky Sale på Origin

Origin erbjuder 63% rabatt på Sims 4-spelet tillsammans med Origin-åtkomst. Priset varierar något om du vill köpa Digital Deluxe-paketet istället för grundversionen.

Tillsammans med Sims 4-spelet säljs nästan alla expansionspaket också i Origin-butiken. Det kommande expansionspaketet för University Life är det enda som inte finns på Spooky-försäljningen.

Expansionspaket är extra nedladdningsbart innehåll som lägger till nya teman och upplevelser i det ursprungliga spelet. Några av de mest populära Sims 4-expansionspaketen är expansionspaketen Island Living och Get Together. Expansionspaketet Island Living gör det möjligt för dig att få ett hus i Sulani - en ö full av stränder och utsatt för tropisk värme. Get-Together expansionspaketet är ett europeiskt expansionspaket med temat som lägger till nya underhållningsanläggningar som nattklubbar, kaféer, nya platser och mycket mer.

Följande Sims 4-expansionspaket säljs i Origin Halloween-försäljningen:

  1. Island Living
  2. Bli berömd
  3. Årstider
  4. Katter och hundar
  5. City Living
  6. Samlas
  7. Börja jobba

Sims 4 Vampires Game Pack

Tillsammans med expansionspaketen finns även Sims 4 Vampire-spelpaket till försäljning på Origin i Halloween. Vampyrspelet ger ett nytt vampyrlivstillstånd till spelet och du kan styra en vampyrsim! Det lägger också till mer gotiska teman föremål, ambitioner och mer till spelet, som passar bra med Halloween-andan.

Du måste notera att du måste ha det ursprungliga Sims 4-spelet redan köpt för att kunna spela expansionspaketen. Om du inte har en kopia kan du få den med 63% rabatt i Halloween-försäljningen på Origin. Detta är ett utmärkt tillfälle att äga det ursprungliga Sims 4-spelet till ett rabatterat pris om du inte har det och väntar på Discover University-expansionspaketet som kommer att släppas den 17 december 2019.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found