Guider

Sims tar med häxor och krigslås med "The Sims 4: Realm Of Magic"

De älskare av magi, häxor, warlocks, flygande kvastar, trollformel, magiska besvärjelser är i en behandling eftersom The Sims 4 ger en ny expansion, nämligen The Sims 4: Realm of Magic. EA och Maxis har också släppt trailer för den kommande DLC som är planerad att lanseras i september.

EA introducerar äntligen det mest efterlängtade magiska riket som består av magi och trolldom. DLC är det perfekta exemplet där Maxis lyssnade på fansens vädjan om att kuratera en DLC med magi som kärna. I den nya magiska världen kan simmarna brygga drycker, trollformler, rida på kvastar och delta i en trollkarlsduell.

De sista ögonblicken i trailern antyder att expansionspaketet släpps först på Mac och PC den 10 september 2019. Konsolspelarna måste vänta i nästan en månad för att spela DLC på PlayStation 4 och Xbox One. Trailern ger också släppdatum för expansionsserien för spelkonsoler den 15 oktober 2019.

Det här är inte första gången som Sims-serien introducerade trollformler och magi

Den första delen av Sims, The Sims 1, hade också en magisk expansion DLC med namnet "Makin 'Magic." Efter två årtionden tar Sims återigen känslan av magi och trollformler i "The Sims 4" med Realm of Magic.

Trailern kretsar kring en stilig ung man med blont hår som går genom en grön portal medan han ruslar på landsbygden. Den namnlösa karaktären befinner sig i en magisk värld fylld med lila flytande öar där spellcastersna hade fisknät. Den andra halvan av trailern har en otrolig duell mellan en kofta-iklädd icke-spelbar karaktär och den suave herren. Den officiella beskrivningen av spelet antyder att respektive simmar kommer att utbildas för att bli spellcasters.

Utgångspunkten för Magiska riket

I den nya expansionen måste simmarna samla in och kasta olika trollformler för att bekämpa andra simmar. Simarna kan också göra de andra simmarna till objekt. Simen kommer också att tränas för att samla de drickbara dryckerna för att göra andra förälskade, leva för evigt eller ta bort en dödlig förbannelse. Liksom Sabrina har spellcasters också en bekant som en älva, en drake, katter och hundar.

Simarna kan anpassa sitt utseende, frisyrer, kläder och trollstavar. Enligt utvecklaren kommer expansionen att introducera två helt nya världar, nämligen Glimmerbrook och andra plats är Magic Realm. I början av augusti kom The Sims 4 med ett Moschino Stuff Pack som har ett brett utbud av kläder och en ny karriär som frilansfotograf.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found