Guider

5 sätt att fixa iPhone 5-problem med Siri

iPhone har många intressanta applikationer som du kan använda dagligen. En av de mest spännande har definitivt varit Siri, som i grunden är den personliga assistenten du kan ha på din favoritenhet. Den är utformad för att hjälpa dig och den kan svara på dina frågor, vägleda dig, ge rekommendationer och många andra intressanta saker. Det har dock några buggar, och då och då kanske det inte fungerar. Om du har upplevt vissa problem med denna applikation, oroa dig inte, det finns några idéer du kan använda för att lösa det. I den här artikeln kan du hitta 5 sätt att fixa iPhone 5-problem med Siri.

Måste läsa: 5 sätt att åtgärda problem med iPhone 5-hemknappen med IOS 8

Måste läsa: 5 fördelar och nackdelar med IOS 8.1

5 sätt att fixa iPhone 5-problem med Siri

Källa: imore.com

Lösning nr 1: Stäng av Siri och Hey Siri och slå sedan på den igen

Gå till Inställningar och välj Allmänt. Hitta Siri och stäng av den. Vänta lite och sätt på Siri igen.

support.apple.com

Om växling mellan Siri inte gör någon skillnad, gå till Inställningar> Siri> och stäng av Tillåt "Hej Siri" och slå sedan på den igen.

osxdaily.com

Lösning nr 2: Starta om telefonen

När det gäller möjliga lösningar är det här det enklaste av alla 5 sätt att fixa iPhone 5 Problem med Siri . Ibland, när du använder enheten utan att starta om ett tag kan det orsaka vissa problem, och en av dem är med Siri. Starta bara om din iPhone 5, och när du har gjort det, kontrollera om appen fungerar som den ska.

  • Tryck och håll ned Sleep / Wake-knappen
  • Skjut för att stänga av den
  • När enheten är avstängd håller du ned sömn / väckningsknappen

www.iphonehacks.com

Lösning nr 3: Se till att Siri hör dig ordentligt

Siri fungerar inte som det ska om något blockerar ljudet. Du måste prata tydligt och du bör kontrollera jackkontakten och mikrofonen. När det gäller din jackkontakt ska ingenting anslutas till den. Kontrollera om din mikrofon är blockerad med skräp eller smuts och rengör den. På det sättet kommer Siri att höra dig ordentligt, och det kommer att fungera perfekt.

Lösning nr 4: Internetanslutning

Du måste se till att din internetanslutning är stabil och att allt fungerar som det ska. Om du har använt Wi-Fi, byt till mobildata och tvärtom. Du kan också aktivera flygplansläget och sedan slå på det igen. Om du fortfarande har problem med din internetanslutning kan du återställa nätverksinställningarna. För att göra det, gå till Inställningar> Allmänt> Återställ och tryck lätt på Återställ nätverksinställningar.

www.transphone.net

Lösning nr 5: Uppdatera iOS-programvaran

Kontrollera om du ska uppdatera iOS. Anslut enheten till en strömkälla och till ditt Wi-Fi-nätverk. Gå till Inställningar, tryck på Allmänt och välj Programuppdatering. Tryck sedan på Ladda ner och installera.

www.basictechtricks.com

Här är den fullständiga guiden: Så här uppdaterar du iOS på iPhone, iPad och iPod Touch

Vad annars?

Ibland är allt du behöver vara en ren skiffer. Säkerhetskopiera alltid dina data. Anslut din iPhone 5 till datorn med kabeln. Välj din enhet när du ser iTunes. Gå till panelen Sammanfattning och välj Återställ. Återigen klickar du på Återställ för att bekräfta åtgärden. Din iPhone startas om och du får en välkomstskärm. Ställ in din enhet som ny.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found