Guider

Hur man tjänar pengar i GTA 5 - Finns det några tricks och fusk?

GTA 5 är ett av de största spelen från Rockstar Games. Det är ett spel i öppen värld och du kan växla mellan tre karaktärer. Spelet har, liksom andra Grand Theft Auto-titlar, fusk där du kan låsa upp saker som annars kan vara en smärta för att ta hand om dig. Till skillnad från andra GTA-spel har GTA 5 dock inget fusk för att få pengar. Pengar kan användas för att köpa kläder, vapen, bilar och mycket mer i spelet. Att ha inga fusk för att få kontanter kan vara ett problem eftersom pengar är knappa under de första timmarna av spelet. I den här artikeln kommer vi att diskutera knep som du kan få kontanter i GTA 5.

Varför finns det inte ett fusk för att få pengar i GTA 5?

Som ni vet, i tidigare versioner av GTA som GTA Vice City och GTA 3, fanns det fusk för att få pengar. Du får inte den här lyxen i GTA 5 på grund av minispelet Aktiemarknaden. Aktiemarknaden är ett nytt koncept som introducerades i GTA 5 där spelare kan köpa aktier i specifika företag.

För att göra aktiemarknaden ännu mer realistisk har Rockstar Games utformat den så att aktiemarknaden är densamma i alla fall av spelet. Det innebär att aktörens aktiemarknad kan påverkas av en annan. Om det fanns pengar-fusk i spelet skulle spelaren som använder fusk lätt kunna kontrollera aktiemarknaden och det skulle vara orättvist för de spelare som spelar utan fusk. Därför beslutade Rockstar att inte inkludera ett pengefusk i spelet.

GTA 5 Money Tricks för PC, XBOX och PS4

Anledningen till att pengecheats uteslöts i spelet är att de kan hjälpa spelare att få pengar snabbt. Du kan slutföra börsmordsmorduppdrag från Lester för att manipulera aktiekurserna och få en betydande summa pengar för att investera på aktiemarknaden och göra dig rik. För att göra det måste du lämna morduppdrag på aktiemarknaden tills du har slutfört resten av berättelsemodusuppdragen.

Aktiemarknaden påverkas på grund av dessa morduppdrag. Du kan dra nytta av detta och tjäna lite pengar för dig själv. Du måste investera i specifika aktier innan uppdraget och när uppgiften är klar kan du se priserna förändras och du får vinst. Om du vill veta var du ska investera, oroa dig inte eftersom Lester själv säger till dig detta under hela spelet.

Så här kan du använda aktiemarknaden för din fördel i GTA 5. Samma trick gäller för att få pengar i GTA 5 Online där du kan använda dessa pengar för att köpa bilar, kläder, vapen och mer.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found