Guider

De bästa bästa matlagningsapparna för Android, iPhone och iPad

Ett stort tack till apputvecklarna som har laddat appmarknaden med många användbara appar som till stor hjälp hjälper oss i det dagliga livet. Oavsett om du vill få dagliga uppdateringar om vädret, några tips om kondition eller andra användbara matlagningstips, så finns appar alltid tillgängliga för alla sådana fall. På samma sätt, om du siktar på att vara expert i köket, kan du åter ta hjälp av apparna för det. Massor av matlagningsappar är tillgängliga för alla plattformar som Android och iOS och om du letar efter de bästa matlagningsapparna, fortsätt läsa.

Se också: Topp bästa appar för nya föräldrar

10 bästa matlagningsappar för Android och iOS

Matnätverk i köket

En av de bästa matlagningsapparna har mer än tusentals recept medan nya recept läggs till regelbundet. Som namnet antyder gör appen samma sak, den presenterar dig de stora kockarna i köket från olika nätverk direkt via din mobila enhet. Tillgänglig för båda plattformarna, Android och iOS, denna matlagningsapp kommer också med många foton och videor från flera shower och matnätverkskockar. Det finns också ett alternativ att söka efter kocken eller ingredienserna. Omvandlaren i appen är en annan användbar funktion som låter användare konvertera något till en förståelig viktvolym.

Köksberättelser

Detta är en gratis matlagningsapp tillgänglig för Android och iOS. Kökshistorier kan hävdas som en av de bästa matlagningsapparna som innehåller många recept medan nya recept läggs till dagligen. Så du kan vara säker på att du får något nytt varje dag. Tillsammans med text och foton i appen hjälper de tydliga videorna dig ännu mer i den enklaste tillagningsprocessen. Recepten kan också filtreras efter land, så se bara till vilket lands recept som ska förberedas av dig på en speciell dag och välj sedan det.

BigOven

Vill du göra matlagning mycket enklare? Gå för att ladda ner den här appen. Det säkerställer att matlagning inte är annat än riktigt kul. Den här appen innehåller otaliga recept som du kan använda för att imponera på dina kära. Med alla dessa låter BigOven till och med lägga till ögonblicksbilden av ditt eget recept så att andra kan se det. Social funktion är en annan kraftfull funktion i denna matlagningsapp genom vilken du faktiskt kan se vad andra som dina vänner, familj och släktingar förbereder. Med ett ord är den här appen bara fantastisk och är den riktiga partnern för dem som älskar att spendera lite kvalitetstid i köket.

Grönt kök

Är du en veggie? Då är det appen du kan se upp med säkerhet. Green Kitchen matlagningsapp är den bästa appen för vegetarianer som består av massivt bibliotek med gröntrecept. Detta är dock en premiumapp och är tillgänglig för iOS. Instruktionen är mycket tydlig så att du lätt kan förstå den. Bilder finns också för mer hjälp. Tillsammans med vegetariska recept finns även glutenfria alternativ. Så det här är en perfekt app för de figurmedvetna människorna.

Yummly

Utan tvekan en av de bästa matlagningsapparna genom tiderna som kan hjälpa oss mycket i köket. Det har många recept och du kan söka efter det som behövs genom sin utmärkta sökmotor. En annan bästa attraktion i appen är att sökmotorn kan skräddarsys ytterligare enligt dina behov och med tiden kommer den att lära dig din matvanor och börja rekommendera dig de recept som verkligen passar din livsstil. Dessa recept och ingredienser kan till och med sparas i inköpslistan i appen så att denna lista senare kan användas för att enkelt shoppa. Den här appen är tillgänglig för både Android och iOS.

Läckert Ella

En annan måste-nämna matlagningsapp i listan som är perfekt om du letar efter några läckra rätter medan du också vill kontrollera hälsan. Ja, denna matlagningsapp innehåller alla läckra måltider och efterrättrecept som håller gluten i viken medan de också är lämpliga om du letar efter något som detoxplan. Tillgänglig för både Android och iOS. Den här appen kommer med tydliga och lättförståeliga recept tillsammans med foton som följer. Det är bara en sekundfråga att laga en måltid.

CookPad

Det här är en mycket användbar app om du redan är expert på matlagningskonsten och vill visa upp denna konst för dina vänner, familj och andra. Ladda ner den här appen på din mobila enhet och ladda sedan upp dina recept tillsammans med en ögonblicksbild av vad du har tillagat. Folk kommer att kommentera det och du kommer också att kunna se vad andra har laddat upp och delat där. Recepten sorteras faktiskt i flera kategorier och en annan profil skapas åt dig i appen. Så varför sent? Om du är tillräckligt säker på dina recept och ingredienser, börja sedan dela recepten och låt andra prova det säkert.

Gafflar över knivar

Det här namnet verkar väldigt bekant, eller hur? Det är namnet på den populära filmen om hälsosam kost och utvecklare har också kommit ut med en app med samma namn. Det handlar om hälsosam kost men alla recept är verkligen munnen och bevisar att hälsosam kost inte alltid betyder tråkig måltid. Ja, den består av mer än 200 recept och alla fokuserar på helmat och växtbaserad måltid. Du kan dock prova det säkert om hälsosam kost är det du tror på för att hålla dig i form.

SideChef

Är du ny i matlagningen? Oroa dig inte eftersom denna SideChef bara är perfekt för alla som har många recept, medan alla åtföljer tydlig instruktion, steg för steg process tillsammans med foton, videor och röstkommandon. Med dessa ger appen dig tillräckligt med möjlighet att justera serveringsstorleken enligt vilken ingredienserna också kommer att omvandlas för att hjälpa dig mycket. När förberedelsen är klar kan du ta en ögonblicksbild av den och dela den i SideChef-communityn för att uppskatta ditt jobb. Denna matlagningsapp är också tillgänglig för Android och iOS både plattformen.

Youmiam

Den sista matlagningsappen i listan som är mycket mer som social media-plattform och fungerar på Pinterest-stil som låter dig dela dina recept medan du också kan få ett flöde av olika recept från andra också. Youmiam-appen är verkligen mycket hjälpsam som hjälper dig i varje steg om du älskar att laga mat. Detta är en helt gratis app tillgänglig för Android och iOS både plattformen.

Så de 10 bästa matlagningsapparna för Android, iPhone och iPad listas här nere. Du kan använda någon av dem och snart bli matlagningsexpert.

Se även: Topp bästa iPhone-appar 2017

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found