Guider

De bästa karaoke-apparna för Android

För många människor blir livet mer stressande varje dag. Då är det viktigt att hitta minst en stress-lämnande aktivitet som kan hjälpa dig att göra ditt liv enklare och att ha roligare. Musik är en viktig del av vår sociala aktivitet. Alla älskar musik och tenderar att delta aktivt i sång. Du kan göra din sång roligare med en karaokemaskin. Det är dock inte möjligt att få en karaoke-maskin överallt, i så fall kommer en Android-enhet till nytta eftersom det finns många karaoke-appar som kan laddas ner och spelas på den. Om du vill sjunga med dina vänner eller vill lägga till några extra element i din sång kan du använda dessa appar. Kolla in listan nedan som innehåller några av de bästa karaoke-apparna som du kan ladda ner på din enhet.

Se även: Bästa gratis programvara för musikproduktion

Bästa karaoke-appar för Android

Smule

Det är en av de bästa sångapparna för Android 2019. Du kan sjunga med dina vänner med hjälp av den här appen. Du kan göra solo eller duett med människor över hela världen. Det finns många ljudeffekter och videofilter som kan användas när du sjunger din favoritlåt. Du kan sjunga live eller spela in din låt med appen som kan finjusteras med funktionerna. Tonhöjdskorrigering, polering av sång, visuella filter och många fler alternativ finns i appen.

Ladda ner Smule

Röd karaoke

Detta är en annan fantastisk app som är helt gratis. Det finns mer än 100 tusen låtar tillgängliga på denna plattform som du kan sjunga över. Denna app har också en 10 miljoner användarbas som är en mycket bra publik för dina låtar. Du kan spela in solo, duett, grupplåtar, lägga till filter i din röst, lägga till teman och visuella effekter i dina låtar och videor.

Ladda ner Red Karaoke

Yokee

Yokee är gratis att använda karaoke-appen i google play store. Den har mer än 100 miljoner nedladdningar som visar sin stora användarbas och popularitet. Det finns miljontals karaoke-låtar tillgängliga i den här appen. Dessutom kan du välja att sjunga med vänner eller spela solo.

Ladda ner Yokee

Vi sjunger

Det rankas som nummer 1 i Google Play butik gratis att ladda ner diagram. Det är roligt och enkelt att använda app som gör att du kan sjunga med dina vänner eller artister. Du kan skapa fantastiska videor och kan länka dem till dina sociala konton inklusive Facebook, Twitter etc.

Ladda ner WeSing

StarMaker

Det är en välkänd gratis att använda karaoke-app. Den här appen har mer än 50 miljoner användare och uppdateras regelbundet med de senaste spåren. Du kan också få ett VIP-medlemskap för några extra funktioner.

Ladda ner StarMaker

Midifun Karaoke

Det är en av de mest gillade karaoke-apparna. Huvudfunktionen i denna app är att den körs utan internetanslutning. Det finns hundratals låtar i den här appen att välja mellan.

Hämta Midifun Karaoke

SingPlay

Denna karaoke-app är utvecklad av KineMaster Corporation och är en anständig app med ett bra gränssnitt. Denna app omvandlar vanligtvis mp3-låtar till karaoke genom att ta bort sången. Det erbjuder en mängd olika karaokelägen.

Ladda ner SingPlay

Singa

Det anses vara en av de bästa apparna för sång som innehåller mer än 60 tusen låtar. Den innehåller låtar av alla populära stjärnor på planeten. Du kan sjunga ensam, eller så kan du sjunga med vänner med den här appen. Det finns också många samlade spellistor. Det är super roligt och enkelt att använda.

Ladda ner Singa

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found