Guider

Så här fixar du Galaxy Note 8 långsamma laddningsproblem

Att vänta på att telefonens batteri ska öka kan bli ganska irriterande om det tar för lång tid. I processen tenderar man att börja använda telefonen, vilket ytterligare fördröjer full laddning. Den gigantiska Note 8 som har ett icke-avtagbart 3300 mAH batteri är en av de bästa smartphonesna. Även om enheten nyligen har lanserats finns det några användare som står inför långsamma laddningsproblem på sin enhet.

Samsung erbjuder snabb laddning för både trådlös och kabelladdning. Så helst bör din telefon laddas 100% på cirka 1 timme och 30 minuter, med tanke på att du inte har rört telefonen varje gång för att kontrollera saker. Du kan spara ytterligare 15 eller 20 minuter om du stänger av den eller laddar i flygplansläget. Men om du tycker att din not 8 tar mycket lång tid kan det vara ett problem. Så om du står inför det här problemet på din enhet, läs den här artikeln eftersom vi har diskuterat här hur man åtgärdar problem med Galaxy Note 8 långsam laddning.

Se också: Så här åtgärdar du Wi-Fi-problem med Galaxy Note 8

Så här fixar du Galaxy Note 8 långsamma laddningsproblem

Kontrollera om snabb laddning är aktiverad

Det första du kanske vill överväga är att kontrollera om snabb laddning har aktiverats på din not 8. Så här kontrollerar du. Både trådlösa användare och kabelladdare kommer att följa samma steg.

  • Gå till Inställningar på din not 8
  • Bläddra ner till Batterialternativ på den här skärmen
  • Klicka på Batteri för att få fler alternativ
  • Förutom andra alternativ kommer det att finnas två alternativ som är väsentliga för denna situation - det ena är Snabbladdning och det andra är Snabb trådlös laddning
  • Beroende på laddningskabelns eller trådlösa läge, kontrollera om alternativet bredvid dem har aktiverats eller inte
  • Om inte, slå sedan på dem
  • Stäng sedan skärmen och ladda telefonen för att kontrollera om laddningsprocessen har förbättrats eller inte.

Kontrollera laddningsporten

Nästa lösning på Galaxy Note 8-laddningsproblem skulle vara att kontrollera laddningsporten. Detta är avsett för dem som använder kablar för att ladda sin telefon. Undersök porten på din Note 8 noggrant och kontrollera den för böjda portar, vätskeskador eller korrosion. Kontrollera om kabeln är lös. Om din port är skadad tar din notering 8 tid att ladda.

Kontrollera kabeln

Vi måste erkänna att våra laddkablar går igenom en tuff tid när vi stoppar dem i våra väskor eller fickor hänsynslöst när vi bär dem till jobbet eller under resan. Om kabeln har sönderrivningar eller skärningar på det är troligen något skadat och du måste överväga att byta ut det.

Kontrollera laddningspunkten

Ett annat problem kan vara en felaktig laddningspunkt. En svag strömkälla laddar aldrig en smartphone snabbt. Anslut en annan mobil för att kontrollera om samma problem uppstår för andra mobiler också eller försök att byta till en annan laddningspunkt. Detta kan lösa ditt problem.

Sök efter uppdateringar

Har du kollat ​​efter uppdateringar nyligen? Gå till Inställningar> Om telefonen> Programuppdateringar> Sök efter uppdateringar. Det kan antagligen finnas en uppdatering som väntar på dig redan. Uppdateringar kommer alltid med korrigeringar. Om det finns ett problem i programvaran skulle det åtgärdas.

Även efter att du har följt ovanstående punkter och vidtagit nödvändiga steg för att åtgärda problem med långsam laddning av Galaxy Note 8 och problemet verkar kvarstå är det bäst att du besöker en auktoriserad Samsung-butik eller din operatör.

Se även: Så här fixar du Galaxy Note 8-fingeravtrycksskannerproblem

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found