Guider

Så här fixar du iPhone 7 Plus-frysproblem

iPhone 7 Plus är flaggskeppsenheten från 2016 som kommer packad med en tung prislapp. Det måste dock nämnas att prestandan och framtiden för den här senaste Apple-smarttelefonen är fantastisk som kommer att tvinga dig att ha en om du är en iPhone-fan och har en stor budget. Men problem går hand i hand med smarttelefonen och de har inte sparat iPhone 7 Plus också. Många av användarna har uppgett att deras iPhone 7 Plus fryses mycket ofta av okända skäl och detta lämnar dem i en mycket irriterande situation. Om du står inför samma problem, läs den här artikeln noggrant eftersom den innehåller alla möjliga korrigeringar för iPhone 7 Plus-frysproblem.

Se även: Vanliga problem med iPhone 7 och iPhone 7 Plus och deras korrigeringar

Potentiella korrigeringar för iPhone 7 Plus-frysproblem

Metod 1: Starta om iPhone 7 Plus

Oavsett vilket problem du möter i vilken smartphone som helst, är det första förslaget att utföra en omstart som kan lösa många små firmwareproblem. Om du inte har startat om din iPhone 7 Plus på några dagar börjar flera appar frysa eller krascha, vilket gör att hela enheten fryser mycket ofta. Så börja med att starta om först och om det inte kan lösa problemet för dig, gå sedan till en annan metod.

Processen med att starta om iPhone 7 Plus skiljer sig från andra iPhone. Så här startar du om iPhone 7 Plus. Tryck och håll ner Sleep / Wake och Volym ned-knappen helt och hållet i cirka 10 sekunder tills Apple-logotypen visas på skärmen.

Metod 2: Uppdatera programvaran

Nästa uppgift är att söka efter uppdatering. Se till att den är uppdaterad med den senaste tillgängliga programvaran eftersom den senaste mjukvaran levereras med felkorrigering som kan lösa många problem samtidigt som det ger skillnader i prestanda. Så leta efter programuppdatering genom att gå till Inställningar> Allmänt> Programuppdatering.

Metod 3: Stäng program som körs

Ibland är det inget annat än tredjepartsapparna för att skapa en sådan irriterande fråga. Appen svarar inte av någon anledning vilket ger upphov till iPhone 7 Plus-frysproblem. Så stäng helt enkelt den appen för att se om det medför skillnader i frysningen. Men om du står inför en sådan fråga när du kör flera appar tillsammans, stäng bara appen som du inte använder för närvarande. För att stänga någon app trycker du på hemknappen två gånger i rad så öppnas alla appar som körs. Tryck nu länge på någon öppen app tills röd cirkel med minustecken visas i varje app. Vad alla appar ska stängas, tryck på minustecknet på dem och den appen kommer att stängas. När du är klar trycker du på hemknappen två gånger igen för att stänga raden.

Metod 4: Bli av med dåliga appar

Finns det någon dålig app i din iPhone 7 Plus? Apple kan ta ansvar för sina egna appar men tredjepartsapparna kan inte hanteras av dem. Så försök komma ihåg om du har installerat någon tredjepartsapp som inte hade några bra recensioner och bara ta bort den från din enhet för att tillgripa iPhone 7 Plus-frysproblemet.

Metod 5: Ladda ner en systemmonitor

En systemmonitor ger dig användbar information om telefonens prestanda, såsom cachedetaljer, minnesanvändning, systemloggar etc. Så att ha ett öga på all denna information låter dig identifiera de problematiska apparna eller den specifika inställningen som faktiskt orsakar hela enheten för att gå till frysningsläge.

Metod 6: Fabriksåterställning

Om alla ovanstående metoder som anges ovan inte lyckas använda iPhone 7 Plus-frysproblemet, återställs den slutliga utvägen. Denna process kommer definitivt att lösa problemet men raderar data från enheten. Så du måste ställa in det från grunden. Så här utför du en fabriksåterställning. Glöm inte först att säkerhetskopiera dina data.

Gå mot Inställningar> Allmänt> Återställ och tryck lätt på Radera allt innehåll och alla inställningar. Det kan ta några minuter att återställa beroende på hur mycket data som finns på din iPhone 7 Plus. När du är klar visas välkomstskärmen och du kommer att bli ombedd att svepa för att fortsätta.

Så det här är metoderna för att fixa iPhone 7 Plus-frysproblemet. Försök att utföra de angivna stegen en efter en och det kommer definitivt att hjälpa dig att bli av med frysningen.

Se även: Så här får du iPhone 6-kontakter på din startskärm

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found