Guider

Hur fixar jag problem med LG G3?

LG G3 är utan tvekan en av de bästa smartphonesna på marknaden. Fantastisk kamera, imponerande ljud och enkel navigering gör telefonen till en bästsäljare i flera delar av världen. Men det finns också några fångster. Eftersläpningsproblem på LG G3 är ett vanligt problem. Ändra upplösningar automatiskt, Bluetooth-problem, fånga video i upp och ned-läge, snabbt batteridränering - det finns en lång rad problem. Att vara en Android-telefon skapar flera appar maskinvarukompatibilitetsproblem. Nya appar kan hindra telefonens smidiga funktion. Uppdateringar kan göra prestandan långsammare. Korrigeringarna för sådana problem är ganska enkla. Ofta släpper onlineforum och tekniska samhällen korrigeringarna inom några dagar efter det att problemet uppstod. Här är några vanliga korrigeringar för det mest irriterande problemet i denna smartphone - eftersläpande fråga på LG G3.

Se även - Så här fixar du LG G3 stängs av sig själv

Steg för att åtgärda eftersläpande problem på LG G3

Stäng bakgrundskörningsapparna

Problemet kan uppstå på grund av överbelastning av telefonen. Kunder som blir alltför glada över att hålla den här teknologipaketet i handen öppnar ofta flera applikationer åt gången. De bryr sällan att stänga det ordentligt. Medan de flesta telefoner inte gör det till ett problem blir LG G3 enormt långsam när många applikationer öppnas åt gången. För att stänga dem, gå till Inställningar> App> Köra och stäng alla öppnade applikationer. Håll bara en eller två viktiga ständigt använda sådana som WhatsApp öppna.

Bildkälla - androidcentral.com

Uppdatera operativsystemet

Eftersläpningsproblem på LG G3 kan enkelt lösas genom att uppdatera Android OS. Android 5.0 Lollipop fungerar mycket bättre än det tidigare KitKat OS. De flesta av kompatibilitetsproblemen har inbyggda korrigeringar i den uppdaterade Lollipop. Förutom att förbättra eftersläpningsfrågan förbättrar det också telefons hastighet och multitasking-kapacitet enormt. Men ironiskt nog har vissa appar fortfarande problem med att köra på det.

Ändra telefoninställningarna

LG G3-telefonen är extremt beröringskänslig. Ibland blir den aktiverad även om telefonen förvaras i fickan. Denna höga pekdetektering tar en avgift på telefonens prestanda. Om du ändrar inställningarna för att fördröja pekresponsen minskar problemet med eftersläpningen betydligt. Det kan göras genom att ange Inställningar> Tillgänglighet> Touch Feedback Time och justera det där. Detta förhindrar att telefonen aktiveras av misstag när den är i fickan, förhindrar överdriven batteridränering och hjälper till att lösa problem med eftersläpning eller frysning på LG G3 i taget. Kunder som står inför många problem med att telefonen av misstag ringer nummer eller öppnar appar tycker att det här alternativet är en välsignelse.

Bildkälla - androidpit.com

Ibland kan installation av vissa nya appar eller nedladdning av uppdateringar för apparna orsaka problemet. I sådana fall

  • Att försöka avinstallera appen löser problemet.
  • Om det inte fungerar, försök att rensa cacheminnet efter att du avinstallerat det helt.
  • Om problemet kvarstår installerar du TWRP anpassad verktygssats för återställning.
  • När detta är klart, sätt telefonen i återställningsläge. Det liknar att starta om datorn i säkert läge.
  • Stäng av telefonen först och slå på den igen. Tryck på strömbrytaren och volymknapparna tillsammans i en minut när den startar.
  • Släpp dem kort och håll ihop dem igen när LG-logotypen visas. Telefonen startar om.
  • Den släpande frågan på LG G3 löses i de flesta fall efter detta steg. När telefonen startas om kan data som du har lagrat tidigare gå förlorade. Se till att du tar en säkerhetskopia tidigare.

LG G3-telefonen fungerar perfekt med hög grafikspel och extremt högkvalitativa videor. Den har avancerade ljudanläggningar och flera specialfunktioner som fortfarande är i experimentläget. Telefonen är utformad för att passa tekniskt kunniga människor på alla sätt. Så att lösa alla problem som uppstår i telefonen är ganska enkelt. Jämfört med andra dyra telefoner på marknaden finns ett mycket brett supportnät för LG G3. Endast en handfull användare möter några problem alls med telefonen. Företaget är mycket mottagligt för att hantera kundklagomål och hitta omedelbara lösningar för att lösa de problem som uppstår då och där. De håller det uppdaterat i forumen också så att andra användare som står inför den släpande frågan på LG G3 kan lösa det på nolltid. Korrigeringarna är så enkla att ett barn kan prova dem. Det finns inga problem som ber dig koppla ur moderkortet och så vidare.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found