Guider

Så här åtgärdar du problem med Bluetooth-anslutning i not 5

Samsung Galaxy Note 5 är en flaggskeppsenhet fylld med många fantastiska funktioner och det finns väldigt få enheter som kan konkurrera med den. Men många Not 5-användare upplevde Bluetooth-problem 5 och några av dem har också hävdat att de står inför detta problem, särskilt i bilen. Det kan finnas olika orsaker bakom denna fråga, men oavsett vad det är not 5 Bluetooth-problem i bilen eller annat, när du möter noten 5 Bluetooth-problem, kan alla åtgärdas bara genom att gå igenom några enkla metoder. De bästa möjliga lösningarna förklaras här.

Läs även Samsung Galaxy Note 4 Tips och tricks

Om du har Galaxy Note 4, läs här de saker du behöver veta om Galaxy Note 4

Potentiella korrigeringar för Bluetooth-anslutningsproblem i not 5:

Metod 1:

Det första du bör kontrollera för att lösa Samsung note 5 Bluetooth-problem är anslutningen. Se till att du har gått igenom instruktionerna noggrant för att ansluta din enhet till Bluetooth eftersom den här processen beror på enheten. Så du rekommenderas att kontrollera tillverkarens manual igen och återställa anslutningen. Se till att du inte hoppar över någon viktig del av anslutningsprocessen. Gå till inställningarna och kontrollera om något behöver ändras. Gör ändringarna vid behov. Du kan också gå mot inställningar> Bluetooth för att radera alla tidigare parningar och ställa in dem från grunden. Detta kan lösa Samsung Note 5 Bluetooth-problem åt dig.

Metod 2:

Om den första metoden inte fungerar för dig, gå vidare med den andra metoden som innebär att du rensar cachen. Cache lagrar normalt all tillfällig data när du växlar mellan appar. Men för mycket av cachedata kan sakta ner enheten och fungerar i många fall som ett hinder. Detta kommer att vara till stor hjälp särskilt om du står inför not 5 Bluetooth-problem i bilen.

Så här rensar du Bluetooth-cache

 • Sätt först på enheten och gå till appikonen.
 • Välj sedan inställningar och tryck på 'applikationshanterare'.
 • Svep åt höger eller vänster så visas alla flikar.
 • Tryck på Bluetooth och stoppa det sedan med kraft.
 • Klicka sedan på "rensa cache" och välj sedan "rensa data".
 • Tryck på ok för att bekräfta processen och slutligen starta om enheten en gång.

www.youtube.com

Metod 3:

Att utföra rensningscachepartition är ett annat sätt att bli av med Bluetooth-problemen på din Samsung Galaxy Note 5. Processen förklaras nedan.

 • Stäng av enheten helt.
 • Därefter håller du hem-, ström- och volym upp-knappen helt och hållet tills Android-logotypen visas på skärmen.
 • Släpp strömbrytaren men fortsätt att trycka på de andra två knapparna.
 • Efter några sekunder visas Android-återställningsskärmen på skärmen. Använd volym upp och ned-knappen för att navigera till alternativet 'torka cachepartition'.
 • Välj det alternativet med strömbrytaren. När detta är klart, starta om systemet med strömbrytaren och det kan lösa Bluetooth-problemet helt i din enhet.

www.sebertech.com

Metod 4:

Det sista alternativet är att utföra fabriksåterställningen. Glöm dock inte att ha en säkerhetskopia av all data eftersom den här processen raderar allt från din enhet.

 • Gå mot inställningsmenyn från startskärmen på din Galaxy Note 5.
 • Klicka på 'säkerhetskopiera och återställ' och välj sedan 'Fabriksåterställning'.
 • Klicka sedan på 'Återställ enhet' och det tar bort allt från enheten.

En av ovanstående metoder löser problemet åt dig. Men om samma problem existerar fram till dess kan du kontakta transportören, återförsäljaren eller Samsung och gå till en reparation eller utbyte.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found