Guider

Hur du fixar Apple Watch laddas inte

Som vi kan läsa Apples förklaring om Apple Watch-batteriet har det "batteriets livslängd hela dagen" som tekniskt har 18 timmar med följande användning: 90 tidskontroller, 90 meddelanden, 45 minuters appanvändning och en 30-minuters träning med musikuppspelning från Apple Watch via Bluetooth. Det är det bästa vi får från denna sanna bärbara med rika appar ekosystem och 205 mAh batteri. Ordet ”batteriets livslängd hela dagen” är ett intryck av att vi måste ladda det varje dag minst en gång om dagen. Tack vare induktiv teknik som används av Apple Watch för att hjälpa oss att ladda den. Dessutom med tredje parts hårdvarustativ. kan följa med din Apple Watch i nattladdning.

Se även: Bästa vackra laddningsställ eller station för Apple Watch

Rytmen är tydlig: använd den på morgonen med full batteritid och ladda den på natten nästa dag. Ett av problemen du kan uppleva med den här enheten är dock att Apple Watch inte laddar.

Obs! Om din Apple Watch och dess tillbehör fortfarande täcks av garantin kan du ta den till Apple Store för att göra anspråk på din garanti genom att göra en bokning till Genius-baren eller så kan du ta den till Apple-auktoriserade tjänsteleverantör.

Eller så kan du också göra en felsökning för att fixa Apple Watch laddar inte själv för att spara lite tid.

Så här fixar du Apple Watch laddas inte

Se till:

  • Se till att du har tagit av en skyddande plast på klockans bakre laddningsyta, eftersom det i vissa fall har hänt och orsakat intermittent Apple Watch laddas inte.
  • Även om laddningstekniken på Apple Watch använder induktion, men vi måste ändå ta hand om renheten på ytan under Apple Watch och Apple Watch bakre laddningsyta.
  • Försök att inte lindas runt kabeln, eftersom kabeln kan böjas. Apple-klockan levereras med laddare och kabel med ett induktivt laddarhuvud. Om du hittar en annan laddare och kabel, prova dem. Byt mellan laddare och kabel för att ta reda på om laddaren eller kabeln eller båda inte fungerar. Om du hittar en skada på någon av dem, eller båda, behöver du inte göra nästa steg. Du kan bara gå till Apple Store eller auktoriserad tjänsteleverantör och be om en ny.

Felsökning

  • Starta om Apple Watch: stäng först av Apple Watch genom att trycka och hålla ned sidoknappen tills skjutreglaget visas. Dra sedan avstängningsreglaget till höger. Sätt på Apple Watch igen genom att hålla ner sidoknappen tills Apple-logotypen visas.

  • Tvinga om Apple Watch: håll ned sidoknappen och Digital Crown samtidigt i minst 10 sekunder tills Apple-logotypen visas.

  • Återställ din Apple Watch: öppna appen Inställningar från startskärmen

Gå till  Allmänt  -  Återställ och tryck sedan på Radera allt innehåll och alla inställningar .

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found