Guider

Så här fixar du långsamt laddningsproblem på Galaxy Note 4

Du kanske tänker att problemet med låg c-belastning på din smartphone är ett mycket komplicerat problem att hantera och du kan behöva byta batteri. Egentligen är långsamt laddningsproblem på Galaxy Note 4 ett mycket vanligt problem och det står inför många andra Android-användare. Innan vi går till lösningarna nedan, se till att du använder originalladdaren och kontrollera dess kablar. Rengör även laddningsporten på din enhet eftersom den kan vara full av smuts och damm. 

Långsamt laddningsproblem på Galaxy Note 4

Se al: Så här ställer du in Bluetooth på Galaxy Note 4

Följ proceduren nedan för att åtgärda långsamt laddningsproblem på Galaxy Note 4

Metod 1

Inaktivera de oönskade apparna. Vissa appar förblir installerade i Galaxy Note 4 som inte är till nytta för dig. Avinstallera dessa appar och minska belastningen på processorn eftersom för mycket applikation kan göra processorn väldigt långsam och det resulterar i långsamt laddningsproblem. För att göra det, gå till Inställningar> Apphanteraren, tryck på appen du vill ta bort och tryck sedan på Avinstallera. 

Metod 2

Kalibrera telefonens batteri för att fixa den ursprungliga batterikapaciteten och laddningstiden. Detta kan göras med batterikalibreringsappen på din telefon. Stegen för det:

Källa- www.makingdifferent.com

 • Låt din telefon laddas ur helt tills den stänger av sig själv
 • Slå på telefonen så stängs den av igen
 • Anslut nu din Galaxy Note 4 till en laddare men slå inte på den
 • Låt telefonen ladda tills skärmen visar 100 procent laddning
 • Ta bort laddaren
 • Slå på telefonen. Batteriindikatorn ska inte visa 100 procent. Koppla in laddaren igen och låt den laddas tills den visar 100 procent
 • Ta bort laddaren och starta om telefonen. Du måste ladda telefonen igen om den inte visar 100 procent. Fortsätt upprepa detta steg tills du ser 100 procent laddning när du startar telefonen utan att vara inkopplad
 • Ladda ner och installera nu batterikalibreringsappen om du inte har installerat den förrän nu. Se till att batteriet är 100 procent laddat innan du startar appen och starta sedan om
 • Starta batterikalibreringsappen omedelbart och kalibrera om batteriet
 • När du har kalibrerat batteriet, låt telefonen urladdas och stänger av sig själv
 • Återigen laddar du batteriet helt medan telefonen är avstängd. Andelen Android-systemets batteriprocent återställs.

Metod 3

Men om du fortfarande är på samma plats och lider av det låga laddningsproblemet på Galaxy Note 4 är formatering eller fabriksåterställning det bästa alternativet. Fabriksåterställning raderar alla appar och data på din telefon, så se till att säkerhetskopiera filerna. 

För att formatera din Galaxy Note 4, gå till Inställningar> Konton> Säkerhetskopiera och återställ> Återställ fabriksdata> Återställ enhet.

Källa- www.androidpit.com

Se också: Hur man åtgärdar problem med långsam laddning  

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found