Guider

Hur man löser kameraproblem på HTC One M7

HTC One M7, som är en fantastisk smartphone, är full av utmärkta funktioner. Designen, skärmen, ljudkvaliteten, batteritiden och programvaran - allt är riktigt bra. När det gäller kamerafunktionen är den här telefonen utrustad med en ganska solid kamera som kan ta fantastiska bilder. De fyra "Ultrapixels" -kamerorna överraskar alla användare på grund av sina högkvalitativa foton. Men vissa användare har klagat över ett kameraproblem på HTC One M7. Enligt dem är kamerans prestanda ganska bra i ljuset, men problem uppstår när de försöker ta bilder i svagt ljus. Bilderna är täckta med blått, lila eller rött brus där färgen ska vara svart.

HTC har nu erkänt kameraproblemet, och de arbetar på en möjlig fix, och en programuppdatering med denna fix kommer snart att släppas. Under tiden kan du följa stegen nedan för att tillfälligt lösa ditt kameraproblem på HTC One M7.

Se även - Hur man löser överhettningsproblem på HTC One M7

Möjliga lösningar för kameraproblem på HTC One M7

Kameraproblem på HTC One M7

1. Sänk ner din ISO. Detta minskar kamerans känslighet för ljus och hjälper dig att ta foton som är mindre korniga och bullriga.

2. Se till att telefonens programvara är uppdaterad. För att kontrollera, gå till Inställningar på din telefon> Om> Programuppdateringar.

3. Om du har problem med en periodisk krasch av kameraappen måste du rensa cacheminnet för den appen. Navigera till Inställningar> Applikation> Kamera> Rensa cache / data.

  • Åtgärda problem med kamerafel och kraschar

Ett annat problem som HTC One M7-ägare har är fasta eller döda pixlar. Med döda pixlar tänds inte pixlar alls och med fasta pixlar förblir pixlar permanent. För att lösa detta problem kan du installera appen Dead Pixel Detect and Fix och se om det hjälper. Annars ska du returnera telefonen till återförsäljaren och be om en ersättare.

Du kan också läsa: Hur man löser Bluetooth-anslutningsproblem på HTC One M7 

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found