Guider

Hur man kör IOS-appar på Mac eller Windows PC

Den näst största appbutiken är Apples App Store, med 1,5 miljoner appar. Du kan hitta musik, livsstil, resor, nyheter, sociala nätverk, produktivitet, foto- och videoappar, för att bara nämna några. Det finns också många intressanta spel. Valet är stort och jag är säker på att du har några appar som är dina favoritappar. Medan det är kul att köra dessa appar på iPhone eller iPad måste du undra om det är möjligt att köra iOS-appar på Mac eller Windows PC.

Alternativet du har är att ladda ner en simulator, men du bör vara medveten om att upplevelsen inte kommer att vara perfekt. Anledningen till det är ganska enkel. Enheter som iPad och iPhone har en pekskärm, och när du kör appen designad för sådana enheter på din dator använder du musen och tangentbordet. Upplevelsen kommer att vara helt annorlunda, och den kommer inte vara lika bra som när du använder iPad eller iPhone. Medan du kan använda en simulator för att köra iOS-appar på Mac eller Windows kommer du inte att kunna hitta alla appar som är tillgängliga i den officiella App Store.

Se även: Så här tar du bort appar på iPhone och iPad

www.geeky-gadgets.com

Kör iOS-appar på Mac eller Windows PC med iPadian

Här ska vi prata om iPadian. Det är den Adobe-baserade iOS-simulatorn för Mac / Windows PC. När du har installerat iPadian kommer du inte att kunna komma åt App Store och få de appar du vill ha. Denna simulator har sin egen butik, och även om det finns många bra appar är valet begränsat.

Denna iOS-simulator mac / windows PC ger iPad-utseendet, och när du startar den hittar du många olika appar, e-postklient, webbläsare och många andra intressanta saker. Som vi nämnde kommer upplevelsen inte att vara densamma, men iPadian har fortfarande många bra saker att erbjuda så du bör prova det.

www.phcorner.net

Låt oss se hur du kör iOS-appar på Mac eller Windows PC :

Det första du måste se till är att du har Adobe Air installerat på din dator. Du kan få det här. Du bör också uppdatera Adobe Flash till den senaste versionen och du måste ladda ner Windows .NET Framework, men du kommer att bli ombedd att göra det under installationen av iPadian.

Därefter måste du ladda ner iPadian. Om du är Mac-användare kan du ladda ner den här. Om du använder Windows PC kan du ladda ner iPadian från deras officiella webbplats. Kör .exe-filen och installera simulatorn. När installationsprocessen är över öppnas simulatorn och du kan köra iOS-appar på Mac eller PC. Du hittar några appar som redan är installerade, och för att få mer, klicka bara på App Store. Du kanske inte hittar din favoritapp, men ändå kommer det att finnas många intressanta du kan ladda ner.

Du kan också läsa: Vilka steg du ska vidta när din MacBook inte startar

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found