Guider

Samsung Galaxy S7 Laddar långsamt på snabb trådlös laddare - Hur man fixar det

Samsung Galaxy S7 och S7 Edge kom med många tillagda funktioner som fungerar som bra skäl att äga en av dessa modeller och trådlös snabbladdning är en av de användbara funktionerna som kan ladda upp telefonen riktigt snabbt. Dessutom har batteriet stor kapacitet, så batteriets livslängdsproblem skulle elimineras med Galaxy S7. Men vissa användare av Galaxy S7 har sett att klaga på Samsung S7 långsam laddning på snabb trådlös laddare. Om din S7 inte laddas snabbt eller om den laddas långsamt, se lösningarna nedan.

Se även: Hur man löser problem med batterilivslängden på Samsung Galaxy Note 7

Potentiella korrigeringar för Samsung S7 långsam laddning på snabb trådlös laddare:

Lösning 1:

Det första du kan försöka för att åtgärda problemet med trådlös snabbladdning i Galaxy S7 är att se till att snabbladdningsfunktionen är aktiverad på din enhet. Detta kan kontrolleras genom att gå till Inställningar> Batteri och bläddra sedan ner för att se om snabb laddning är på. Om inte, aktivera det.

Lösning 2:

Om du använder något hölje, ta bort det och se om problemet med långsam laddning av Samsung S7 är löst. Ibland fungerar höljet som ett hinder och förhindrar att telefonen laddas ordentligt. Så i så fall måste du använda ett annat hölje om du räknar ut att det är skulden för problemet.

Lösning 3:

Medan många av er kanske använder Samsung trådlösa snabbkuddar som är ganska enkla att installera, men om du använder någon annan laddningsplatta, se till att den stöder trådlös snabbladdning så att den fungerar. Det rekommenderas också att du använder kabeln och laddaren som följde med din Samsung Galaxy S7 för att undvika sådana problem.

Lösning 4:

Om du har provat ovanstående tre metoder och fortfarande har långsam laddningsproblem på Samsung S7 på din enhet kan det vara så att en av appar från tredje part orsakar problemet. För att kontrollera att du måste starta din telefon i felsäkert läge kommer detta att tillfälligt inaktivera alla tredjepartsappar. För att gå in i säkert läge:

 • Håll ned strömbrytaren
 • Fortsätt hålla den tills Samsung Galaxy S7-logotypen visas på skärmen
 • När du märker logotypen släpper du strömbrytaren och håller sedan ned volym ned-knappen
 • Släpp inte nyckeln förrän telefonen har startat om.
 • När omstart är klar visar telefonen säkert läge längst ned till vänster på skärmen.

Kontrollera nu om telefonen laddas normalt. Om ja, är det en av tredjepartsapparna som orsakar problemet som kan lösas genom att hitta och radera de skyldiga apparna en efter en.

Lösning 5:

Det sista alternativet är att fabriksåterställa enheten om alla andra metoder inte löser problemet åt dig. Se till att säkerhetskopiera dina data först. Här är stegen för det.

 • Tryck först ner ström-, hem- och volym upp-tangenten helt.
 • När du ser Samsung S7-logotypen på skärmen lämnar du bara strömbrytaren.
 • Efter några sekunder visas Android-logotypen på skärmen, släpp sedan de andra två tangenterna.
 • Använd nu volym ned-knappen för att navigera till något och strömbrytaren för att välja valfritt alternativ.
 • På detta sätt navigerar du för att radera data eller fabriksåterställningsalternativet och bekräfta det med strömbrytaren.
 • Gå sedan till omstart av systemet.

Så det här är metoderna att följa för att lösa problemet med S7-laddningen. Efter att ha provat alla dessa steg, om du har samma problem, kontakta butiken eller din operatör.

Se även: Så här åtgärdar du problem med Samsung Galaxy S7 MicroSD-kort

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found