Guider

5 sätt att fixa iPhone som inte ansluts till USB-dator

Om din plan i dag var att säkerhetskopiera dina filer via iTunes, eller göra en återställning eller uppdatering, och du inte kan ansluta din enhet till datorn via USB, oroa dig inte. Det händer hela tiden. Ibland visas dessa fel, men med några enkla lösningar kan du enkelt lösa problemet. I den här artikeln förberedde vi 5 sätt att fixa iPhone som inte anslöt till datorns USB, och om det behövs går du igenom dem alla. Låt oss börja.

Se även: 5 sätt att fixa IPhone-fel vid uppdatering till IOS 8

5 sätt att fixa iPhone som inte ansluter till datorns USB

Lösning nr 1: Starta om datorn

Som många av er redan vet är datorfel ofta också. Omstart kan göra mirakel. När datorn har startats upp igen, försök att ansluta enheten till den.

Lösning nr 2: Starta om din iPhone

Samma sak är med din iPhone. En omstart kan fixa många små problem, inklusive den här du har för närvarande. Håll ned viloläge, stäng av din iPhone och slå på den igen.

Lösning nr 3: Byt USB-port

Kanske en av dina USB-portar fungerar inte som den ska. Ändra det för att se vad som kommer att hända.

Lösning nr 4: Koppla bort alla enheter du inte behöver för närvarande från USB-portarna

Denna enkla åtgärd kan förändras så mycket. Ibland orsakar de enheter som är inkopplade problemet. När du kopplar bort allt som inte är nödvändigt, försök att ansluta din mobiltelefon till din dator.

Lösning nr 5: Uppdatera iTunes

Av många skäl fungerar iTunes ibland inte. Se till att du har den senaste versionen. I programvaran kontrollerar många om det finns tillgängliga uppdateringar. Ladda ner och installera den.

Om dessa 5 sätt att fixa iPhone som inte ansluter till datorns USB kan din kabel vara problemet. Kontrollera om det finns några skador. Om inget annat hjälper, besök tjänsten.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found