Guider

Hur inaktiverar du Samsung Galaxy S8 alltid på skärmen

Om du av någon anledning inte gillar Samsung Galaxy S8 Alltid på skärmen och vill stänga av den, fortsätt läsa för det är precis vad vi ska prata om här.

Galaxy S8 kommer med massor av intressanta och användbara funktioner, inklusive Alltid på skärmen. När du stänger av skärmen förblir den tänd tack vare den här funktionen. När den är aktiverad förblir din skärm hela tiden för att visa informationen som batterinivå, tid och datum och några meddelanden. Detta är ganska användbart eftersom du kan se alla dessa saker med en överblick, utan att du behöver låsa upp din telefon.

Den här funktionen förbrukar dock en viss batteritid. Det är den främsta anledningen till att vissa användare vill inaktivera den. Vi pratade om Galaxy S8-batteriets livslängd och sätten att förbättra det, och en av de saker vi har nämnt är Alltid på skärmen. Genom att stänga av det håller batteriet längre.

Se även: Så här aktiverar du smart vistelse på Samsung Galaxy S8 och S8 Plus

Så här stänger du av Samsung Galaxy S8 Alltid på skärmen

Du kan anpassa Samsung Galaxy S8 alltid på skärmen eller så kan du stänga av den helt. Det är upp till dig. På tal om anpassning, låt oss inte glömma att nämna att du kan ställa in ett schema och välja när du vill behålla det. Om du inte gillar den idén kan du inaktivera den. Det kräver några sekunder och några kranar. Följ bara stegen nedan.

  • Öppna appen Inställningar
  • Tryck sedan på Låsskärm och säkerhet
  • Hitta Alltid på displayen och vrid omkopplaren bredvid den för att stänga av den

Som jag sa, bara några kranar och du är klar. Om du någonsin ändrar dig och vill aktivera Samsung Galaxy S8 Alltid på skärmen, följ dessa steg och igen, växla omkopplaren för att aktivera den.

Glöm inte att du kan anpassa den här funktionen efter dina behov. Det behöver inte ens vara på hela tiden, eftersom du kan ställa in schemat. Om du vill utforska Alltid på skärmen lite mer, gå till Inställningar> Låsskärm och säkerhet och tryck på Alltid på skärmen. Där kan du välja klockstil, stänga av alternativet "Visa alltid" och många andra saker.

Du kan också läsa: Så här aktiverar du applådeknappen på Samsung Galaxy S8

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found