Guider

De bästa Android-apparna för handskrivna anteckningar

Handskrivna anteckningar Android-appar är mycket sökta frågor på internet. Dessa appar är perfekta för elever som vill göra anteckningar, lärare som gillar att hålla koll på klassaktiviteter och för dem som helt enkelt älskar handskrivna anteckningar.

Som före min lista över bästa Android-personliga träningsappar och Android-filmappar delar jag listan över bästa Android-appar för handskrivna anteckningar

Lista över bästa Android-appar för handskrivna anteckningar

Handrite Not Notepad Lite

play.google.com

Handrite-anteckning är en intuitiv app för handskriftsanteckningar som fungerar som din fästis, att göra-lista, anteckningsblock och journal - allt med fingertrycket. Vada aldrig genom skrynkliga pappersbitar, tappa viktiga inspirationstoppar eller låt en opålitlig autokorrigering hindra din tankegång igen. Detta är min personliga bästa Android-handskrivna anteckningsapp.

Bläckfisk (tidigare Papyrus)

android.app-liv.jp

Ändå, en annan bra Android-handskriven anteckningsapp ,  Squid är en naturlig handstilapplikation som fungerar genom anteckningar. Att anteckna att du använder precis som papper, men med flexibiliteten och fördelarna med modern teknik. Med Squid kan du gå längre än papper!

FiiWrite 

play.google.com

FiiWrite är ett lättanvänt program som låter dig måla eller skriva. Den här appen är en lite version av appen FiiNote. Om du i vissa fall vill använda tangentbordet och typen kan du bara göra det om du laddar ner FiiNote.

LectureNotes  $ 3,75

play.google.com

LectureNotes är en anteckningsapplikation för Android. Du kan enkelt ta anteckningar på skärmen med handskrift. Det är enkelt och enkelt att använda och det kräver inte internetanslutning. Appen möjliggör smidig skrivning, zoomning, rullning och skrivning. Appen kostar $ 3,75.

INKredible - Handstil Anmärkning

play.google.com

En annan bra app på listan över bästa Android-appar för handskrivna anteckningar är INKredible. Det är en vacker app, enkel och viktigast av allt användbar. När du använder den här appen känns det bra att skriva på din Android-enhet. Det är ett perfekt alternativ för att rita och anteckna.

DioNote - Handstil Anmärkning

play.google.com

DioNote är en handskriven anteckningsapplikation som låter dig skriva anteckningar med din egen handskrift. Du kan skapa anteckningar helt enkelt genom att använda din egen handskrift och frihandsteckningar. Genom att välja den här appen hälsas du med flexibla alternativ och kreativitet.

Relaterat - DE BÄSTA ANDROID-FOTOAPPARNA FÖR 2014

Relaterade - BÄSTA MATH-, AFFÄRS- OCH PERSONLIGA ANDROID-APPAR FÖR 2014

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found