Guider

Hur du löser HTC One M9 långsamt laddningsproblem

Det har gjorts många klagomål från HTC One M9-användare om problemet med långsam laddning. Det här problemet kan vara ganska frustrerande om du till exempel planerar att gå ut med dina vänner, telefonens batteri är nästan tomt och din enhet behöver lite extra tid att ladda. Det finns flera lösningar och potentiella lösningar som kan hjälpa dig att fixa HTC One M9 långsamt laddningsproblem, alla listade nedan. Många av dessa lösningar hjälpte andra som hade samma problem att äntligen bli av med det, så vi hoppas att du också kommer att lösa det. Om inte, skulle det vara en bra idé att kontakta din operatör.

Du kan också läsa: Hur man rensar cachepartition på HTC One M9

Sätt att fixa HTC One M9 långsamt laddningsproblem

indianexpress.com

Notera:

# 1 Innan du går längre för att lösa problemet måste du komma ihåg att HTC One M9 levereras med Qualcomm QuickCharge 2.0 snabbladdningsfunktioner, och laddaren HTC som ingår i lådan med handenheten stöder inte den här funktionen . Så du kanske tror att din enhet laddas långsammare än den borde, men med detta i åtanke kan du komma till slutsatsen att din smartphone laddas normalt. Om du vill få ut mesta möjliga av snabbladdningsfunktionen kan du köpa en snabbladdare. Det finns många bra du kan köpa på Amazon, eller så kan du köpa HTC snabbladdare.

# 2 Se till att laddaren och kabeln inte är skadade

# 3 Om möjligt, använd inte din enhet medan den laddas eftersom den kommer att behöva mycket mer tid för att ladda helt. Undvik att spela spel och använda de kraftfulla apparna.

Lösning nr 1: När du vill avsluta en app trycker du två gånger på bakåtknappen

Om du använder en av apparna och planerar att ladda din enhet, tryck två gånger på bakåtknappen när du vill avsluta appen du använder. På så sätt stängs appen helt och körs inte i bakgrunden.

Lösning nr 2: Stäng apparna som körs i bakgrunden

De applikationer som körs i bakgrunden har en enorm inverkan på enhetens batteri och om en massa appar körs kommer laddningstiden att bli längre. Så, för att stänga apparna, följ stegen nedan:

 • Från knappen Hem väljer du knappen Senaste appar (fyrkantig ikon bredvid bakåtknappen och hemknappen)
 • När du har tryckt på den öppnas fönstret med nyligen använda appar
 • För att stänga alla dessa appar, tryck bara på "X" högst upp på skärmen

Lösning nr 3: Se om din enhet laddar snabbare i säkert läge

Det finns många appar i Play Store, och vi vill alla prova så många av dessa appar som vi kan. Ibland kan applikationen vi installerade orsaka ett problem, inklusive problemet med långsam laddning. Det enklaste sättet att se om appen orsakar problemet är att starta din enhet i felsäkert läge och ladda den. Om det laddas snabbare än vanligt betyder det att en av applikationerna inte fungerar bra.

Så här kan du montera HTC One M9 i säkert läge:

 • Håll strömbrytaren intryckt tills strömmenyn visas på skärmen
 • Tryck och håll av strömmen
 • Alternativet "Starta om till säkert läge" visas
 • Klicka nu bara på alternativet "Starta om" så startar enheten om i felsäkert läge.

Om din enhet laddas normalt i säkert läge betyder det att en av apparna orsakar problemet. I så fall kan du avinstallera de program du nyligen laddade ner, eller så kan du återställa fabriksdata, förklaras nedan.

Lösning nr 4: Återställ fabriksdata

Genom att återställa fabriksdata raderas dina inställningar, data och alla nedladdade applikationer. Eftersom det raderar allt, se till att säkerhetskopiera dina filer. Följ stegen nedan för återställning av fabriksdata:

 • Gå till Inställningar
 • Tryck på Backup & Factory Reset
 • Klicka på alternativet "Återställ telefon"
 • Om du vill att ditt SD-kort ska raderas väljer du alternativet ”Radera SD-kort”
 • Klicka på OK.

När du har provat alla ovannämnda lösningar, se om din enhet laddas normalt. Om inte, besök butiken där du köpte enheten eller kontakta din operatör.

Bildkälla: www.wired.co.uk

Du kan också läsa: Så här fixar du Wi-Fi-problem på HTC One M9

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found