Guider

Topp bästa webbplatser för nedladdning av programvara

Teknik har revolutionerat hur vi interagerar med varandra och till och med hur vi kommunicerar och fungerar dagligen. Datorer och telefoner är avgörande nu så som program och appar. Det finns applikationer för allt, från nätbank, mediaredigering, kommunikation, teckensnittsdesign till fullständig matematisk ekvationlösning som potentiellt har förändrat hur människor arbetar idag. Här kommer vi att dela några av de bästa webbplatserna för nedladdning av programvara där du kan hitta alla typer av program och appar.

Se även: Så här stänger du av webbplatser i Chrome

CNET Ladda ner

CNET Download beskrivs ofta som pionjär när det gäller nedladdning av programvara och erbjuder ett brett utbud av programvara som kan laddas ner. Webbplatsen erbjuder nedladdningar för Windows, Mac, Android och iOS. Du kan bläddra bland appar för var och en och hitta de senaste versionerna av appar som du redan använder samt några nya appar som du aldrig har använt förut.

Besök CNET Download

BytesIn

Här är en annan webbplats där du kan ladda ner programvara. Det finns flera kategorier med appar och program tillgängliga för nedladdning, och några av dem är antivirus & spionprogram, ljud & video, företag & kontor, Internet, nätverksverktyg, drivrutiner, utbildning och spel. Du hittar också avsnittet Ny programvara samt toppnedladdningar. Om du letar efter något helt nytt, eller bara den uppdaterade versionen av din favoritapp, är chansen att du hittar det på BytesIn.

Besök BytesIn

Filehippo

På Filehippo kan du hitta den bästa programvaran och alla testas för virus, skadlig kod och adware. Dessutom finns det inga tillagda buntar, avgiftsfält eller installatörer. Du kan enkelt bläddra bland vad som är tillgängligt för nedladdning. Du kommer att se de mest populära programmen, liksom kategorierna som anti-malware, meddelanden och chatt, webbläsare och plugins, VPN, ljud och video, skrivbord och mer.

Besök Filehippo

ZDnet

ZDnet är ett av de största biblioteken på webben när det gäller nedladdning av programvara. Du kan hitta appar och program för Windows, Mac, iOS och Android. Det finns programvara gratis, programvaran som är gratis att prova, och det finns också program som du kan köpa. Du kan bläddra bland program efter kategorier, och några av dem är webbläsare, utvecklarverktyg, kommunikation, system, videoprogram, Mp3 och ljud, underhållning och mer. Det finns också avsnittet Toppnedladdningar.

Besök ZDnet

Softpedia

Softpedia är en annan webbplats där du kan hitta alla typer av program och appar för olika plattformar. Det finns appar för Mac, Windows, Linux. Du kan också hitta ett brett utbud av mobilappar. Allt är uppdelat i kategorier så att du enkelt kan bläddra bland vad som finns tillgängligt. Oavsett om du letar efter drivrutiner, spel, programvara eller webbappar, är chansen att du hittar det här.

Besök Softpedia

GratisprogramFiler

Om du letar efter gratis programvara är detta utan tvekan en av de bästa platserna. Du kan hitta så många olika program och appar som är tillgängliga för nedladdning, och naturligtvis är det bästa att allt är gratis. Det finns drivrutiner, spel, skärmsläckare, appar för grafik och design, verktyg för förbättringar på skrivbordet och mer. Du kan bläddra efter kategorier eller genom att ange namnet på det program du söker i sökfältet. Hur som helst hittar du vad du behöver.

Besök FreewareFiles

MajorGeeks

Om du letar efter ett sätt att ändra utseendet på din dator, kontors- och finansprogramvara eller några systemverktyg kommer du att bli förvånad över valet som MajorGeeks erbjuder sina besökare. Det finns flera kategorier du kan gå igenom, samt avsnittet Toppnedladdningar där du kan se några av de mest populära programmen och apparna. Du hittar olika appar och program för Mac, Windows och mobil.

Besök MajorGeeks 

Softonic

Här är en annan bra webbplats som erbjuder appar för Windows, Mac, iOS och Android. Det har också ett brett utbud av spel tillgängliga för dessa plattformar. Du kan skriva namnet på programmet eller spelet i sökfältet, eller så kan du bläddra bland vad som är tillgängligt genom de kategorier som anges på webbplatsen.

Besök Softonic

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found