Guider

Fixa långsamt laddningsproblem på Android / Samsung Galaxy S3

Läs först: Android-batteriets tömning

I den här artikeln finns det få lösningar för att åtgärda långsamt laddningsproblem på Android. Om din G alaxy s3 tar tillräckligt med tid för att bli fulladdad är det här den perfekta artikeln att följa. Samsung Galaxy S3 är en av de största uppfinningarna av Samsung som kom med utmärkta funktioner. Men många av användarna har mött långsamt laddningsproblem på Samsung Galaxy S3telefonlur. Vissa användare har dock klagat över att telefonen laddas mycket långsamt. Ibland efter att du startat om telefonen och genom att ta ut batteriet och SIM-kortet från telefonen, är det långsamma laddningsproblemet på Samsung Galaxy S3 har löst tillfälligt men inte permanent.

Här är några lösningar för problemet med långsam laddning på Samsung Galaxy S3 .

Se även: Så här åtgärdar du Android 4.4.2 KitKat-batteridräneringsproblem (löst)

Lösningar för långsamt laddningsproblem på Samsung Galaxy S3

www.pcadvisor.co.uk

Metod 1: Systemdump

Systemläge är en felsökningspanel där du kan testa, felsöka och utföra olika funktioner. Det finns också några användbara funktioner för att öka din nätverkshastighet. Följ stegen nedan:

 • Öppna uppringaren
 • Slå * # 9900 #
 • Rulla ner och klicka på “Low Battery Dump”
 • Tryck för att slå på

Metod 2: Torka cachepartition

Många användare löste de problem de torkade cachepartitionen på sin Samsung Galaxy S3.

www.talkandroid.com

Detta steg rensar olika delar av telefonens lagring men tar inte bort personuppgifter. För att rengöra cachepartitionen stänger du av telefonen och trycker på hemknappen, strömbrytaren och volym upp helt. När telefonen börjar vibrera släpper du strömbrytaren men håller volymen uppe och hemknapparna. Släpp båda knapparna när du ser Android System Recovery-skärmen. Nu för att markera "torka cachepartition" tryck på volym ned-knappen. Välj alternativet genom att hålla ned strömbrytaren och torka cacheminnet. Markera “Starta om systemet nu” och tryck på strömbrytaren för att starta om telefonen.

Metod 3: Greenify 

Ladda ner och installera Greenify

Kolla in de bästa bästa Samsung Galaxy S3-batterisparlapparna

lifehacker.com

Greenify placerar dina appar i viloläge när de inte används, detta kommer att hindra din telefon från att släpa och tömma batteriet.

Battery Booster Lite är ett kraftbatteri-tunerprogram som ger dig full kontroll över ditt batteri och CPU. Den här appen visar vad som tömmer batteriet och hur du fixar det.

Metod 4: Appar som körs i bakgrunden

Ibland uppstår problem med långsam laddning på grund av de appar som fortsätter att köras i bakgrunden. Så även om du laddar telefonen timmar efter timmar visar den bara 35% eller mindre laddning i batteriet. Så här stänger du apparna:

 • Håll hemknappen och släpp den när du ser den nyligen använda appskärmen.
 • Längst ner hittar du uppgiftshanterarknappen. Tryck på den och tryck sedan på Avsluta alla applikationer.
 • Högst upp hittar du ett RAM-minne, tryck på det och rensa minnet.

www.youtube.com

Dessa steg stänger alla appar som körs i bakgrunden när telefonen laddas, och det är därför det saktar ner laddningsprocessen.

Metod 5: Säkert läge 

I felsäkert läge kan du slå på din Samsung Galaxy S3 genom att inaktivera appar från tredje part. Sedan kan du avinstallera de appar som kan skapa problemet med långsam laddning på alla Android-enheter. För att slå på säkert läge stänger du av telefonen och håller sedan ned strömbrytaren. När du ser “Samsung Galaxy III” på skärmen släpper du strömbrytaren och håller ned volym ned-knappen.Håll kvar tangenten tills telefonen startar om. I det nedre hörnet på skärmen visas "säkert läge" och släpp nu nyckeln.

Om telefonen laddas normalt i säkert läge orsakar en av apparna problemet. I så fall kan du avinstallera apparna en efter en eller utföra en huvudåterställning.

Avinstallera sedan tredjepartsapparna genom att gå till Meny> Inställningar> Mer> Programhanterare, Nedladdad> tryck på önskad applikation och tryck sedan på avinstallera> Ok. 

Stäng av säkert läge genom att hålla ned strömbrytaren> starta om> Ok.

Metod 6: Master Återställ

Huvudåterställning raderar data från telefonens interna lagring som bilder, innehåll, appar, etc. b data på SD eller SIM förblir sparad. Säkerhetskopiera all data på intern lagring.

Knacka sedan på menyknappen> Inställningar> Konton> Säkerhetskopiera och återställ> tryck på, om så önskas, Automatisk återställning och Säkerhetskopiera mina data> Återställ fabriksdata> Återställ enhet. Om skärmen är låst anger du ett lösenord och trycker lätt på Fortsätt> Radera allt.

www.unlockphonetool.com

Se även: Så här fixar du Samsung Galaxy S5 laddar inte problem och laddas långsamt  

Metod 7: Kalibrera om

Du bör inte låta ditt Android-telefonbatteri dö helt eller ens bli extremt lågt varje gång du använder det. Om du laddar upp regelbundet förlängs batteriets livslängd. Om överhettade eller överladdade kan Li-ion-batterier drabbas av termisk utsläpp och cellbrott.

Hur kalibrerar du din Android?

Tillverkare rekommenderar normalt kalibrering var 2-3: e månad.

 • Ta bort batteriet från din Android
 • Anslut originalladdaren till din Android utan att batteriet är isatt, VIA Power Supply.
 • Lämna den där inkopplad i 30 minuter.
 • Sätt sedan in batteriet utan att ta bort laddaren
 • Låt det laddas till 100%
 • När batteriet är fulladdat. Ta bort laddaren
 • Låt din telefon dräneras till 0% (urladdning) (Gör intensiva CPU-användningsuppgifter, spela spel, strömma videor etc.)
 • Upprepa dessa steg två gånger.
 • Batteriet får därefter sin laddningscykel.
 • Genom att utföra detta var tredje gång per 6 månader kommer ditt batteri att hålla ordentligt.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found