Guider

Bästa äventyrsspel för Android

Det finns inget som kan slå spänningen att spela ett äventyrsspel. Faktum är att Play Store är full av dem. Om du gillar att spela äventyrsspel på fritiden och är förvirrad över vilken som skulle glädja dig mest, så är här en lista över bästa äventyrsspel för Android.

Se även: Topp bästa offline-spel för Android

Lista över bästa äventyrsspel för Android

Dead Effect 2

Detta är ett action-sci-fi-skjutspel som erbjuder konsolklassåtgärder till sina användare. Det finns en historia som du behöver följa och inom den kommer du att träna och växa i din karaktär. Du kan samla och uppgradera de vapen du har. Du får också kroppsimplantat som är högteknologiska och har olika funktioner och funktioner. Ljud och filmkvalitet och berättelsen görs av professionella röstartister.

Ladda ner Dead Effect 2

The Walking Dead Ingen mans land

Du har alla karaktärer från AMC: s The Walking Dead i det här spelet - Daryl, Rick, Michonne, Glenn, Maggie och andra. Detta är ett spännande spel med action i varje drag du tar. Du måste välja ditt lag som måste gå på uppdrag. Du måste ta hand om skydd, mat och vatten. Du kommer också att lösa pussel och öka din grupp och hålla dem säkra. Det finns veckovisa utmaningar, utposter och mycket mer. Varje karaktär har sin egen kampstil och specialitet i att använda ett specifikt vapen.

Ladda ner The Walking Dead Ingen mans land

Vargen ibland oss

Detta är ett av de bästa äventyrsspelen för Android. Det kommer från skaparna av The Walking Dead. Karaktärerna från sagan har rymt till vår värld. Detta är ett fantastiskt spel som bygger på fabler och det beslut du tar kan leda till olika konsekvenser. The Bigby Wolf är karaktären som du kontrollerar. Du undersöker mordet på en kvinna och samlar alla bevis. De kan granskas från inventeringen senare.

Ladda ner The Wolf Among Us

Game of Thrones

För de som är kär i serien är den här ett perfekt spel. En av de mest kända showerna från HBO kan nu spelas som ett spel. Historien handlar om House of Forrester som är från norra Westeros och talar om deras lojalitet mot Starks från Winterfell. Hela spelet är i sex avsnitt och var och en blir mer spännande än den förra. När krig inkräktar ses de fem kungarna slåss mot varandra och sju riken ses upprivna bland deras blodiga krig. Du kan ta rollen som olika karaktärer i Forrester-hushållet och dina beslut kommer att avgöra krigets öde.

Ladda ner Game of Thrones

Batman - The Telltale Series

Du kan nu anta rollen som den rika och stiliga Bruce Wayne som också är Batman. Spelet har ställts in på ett sätt så att spelaren kan välja att vända sig till Batman eller Bruce Wayne. Spelet har skapats i bakgrunden när Bruce Wayne nyligen har beslutat att bli Batman. Det finns utredningar som låter karaktären använda sina färdigheter för att ta handlingen framåt. Det ingår ett gratis avsnitt i spelet.

Ladda ner Batman - The Telltale Series

Mitt krig

Du är en civil i detta spel som tillsammans med andra försöker rädda en belägrad stad. Det finns prickskyttar och rensare som inte låter dig lämna ditt gömställe. Mat är knappt och läkemedel är mindre. Du måste ta hand om de överlevande och långsamt åka på natten på ett uppdrag och vada genom några uppsättningar platser för att samla föremål som låter dig hålla dig vid liv. Du måste designa dina egna vapen och även kontrollera dina överlevande. Det är en helt ny historia där du inte är den som har vapen eller vapen istället försöker överleva en allvarlig situation.

Ladda ner War of Mine

Till månen

Spelet involverar Johnnys liv och hans minnen. Johnny måste leta efter vissa objekt och samla energi från dem för att göra hans minne starkt och sedan titta djupare in i hans minne för att hitta en del av det som går förlorat. Det här är något om hans barndom. Du som Johnny skulle behöva titta runt i hans hus ibland och leta efter vissa föremål som ansluter till dina minnen. Om spelaren inte kan samla tillräckligt med energi kan han / hon inte gå vidare med spelet. När objekten samlas in och spelaren har sett alla hans minnen skulle de kunna koppla ihop alla saker. Dessutom kommer Johnny att kunna manipulera minnen och ändra objekt, händelser och karaktärer så att han tror att han fullbordade sin dröm om att gå till månen. Detta äventyrsspel skiljer sig ganska från de andra som involverar vapen, inventarier etc.

Ladda ner till månen

Lara Croft Deus Ex GO

Spelet är baserat på Tomb Raider-serien. Som Lara Croft måste du navigera genom olika nivåer för att lösa pussel så att du kan gå vidare till nästa nivå i berättelsen. Det finns ingen speciell historia eller något, men som filmen kan du förvänta dig mycket äventyr. Dessutom finns det torn, pussel, drönare, fiender och vakter som du behöver ta ner. Det finns mer än 50 pussel i berättelsen om detta spel.

Ladda ner Lara Croft Deus Ex GO

Samorost 3

Skaparna av Botanicula och Machinarium har skapat det här spelet. Detta är det mest äventyrliga spelet i alla de tre Samorost-serierna. Det handlar om en magisk flöjt som faller runt Gnome hem som vill veta var den faktiskt kom ifrån. Resan går runt kosmos och han möter en ingenjör och ber honom bygga en raket. Gnomen flyger sedan till olika planeter och frågar de olika varelserna på dessa planeter om flöjt han har upptäckt. Han får slutligen reda på att flöjt tillhör fyra munkar men freden bland dem har brutits och Gnomen kommer nu att gå till en ond munk och utföra några åtgärder som kommer att rätta till saker.

Ladda ner Samorost 3

Varje spel är unikt och kommer att hålla dig road. Njut av att spela!

Läs också - Bästa bästa Android-spel för barn

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found