Guider

Fördelar och nackdelar med Samsung Galaxy S5

Samsung är en av de bästa och mest populära tillverkarna av Android-mobiltelefoner. Smarttelefonen vi ska prata om här är Samsung Galaxy S5. Även om det finns några nackdelar eller nackdelar med Samsung Galaxy S5, erbjuder det vissa förbättringar jämfört med några av de tidigare Samsung-modellerna. Om du funderar på att köpa den här telefonen, bör du ta en titt på alla en dvantages och nackdelar med Samsung Galaxy S5 , och då kommer du att kunna göra bästa möjliga beslut.

Denna modell erbjuder förbättringar och förtrollningar, särskilt om du jämför den här modellen med Samsung Galaxy S4 och några andra liknande telefoner som du kan köpa på marknaden. Här är listan över DVD-nackdelar och nackdelar med Samsung Galaxy S5.

Se även: Fördelar och nackdelar med LG G4

Fördelar och nackdelar med Samsung Galaxy S5

2tmobile.com.vn

Fördelar med Samsung Galaxy S5

Fördelar med Samsung G alaxy S5

Kamera 

Denna modell har en högkvalitativ kamera och du kommer att kunna ta bästa möjliga foton i högupplöst format. Det tar 4.640 × 3.480 (16.15-megapixel) foton , spela in 1080p-video vid 60fps . Jag är som en 0,28 tum sensor som kan fånga mer pixlar, därmed bättre prestanda i svagt ljus och mindre brus.

Vatten- och dammtät 

Galaxy S5 är vatten- och dammtät. Det är också IP676-certifierat, vilket innebär att telefonen tål en vatten nedsänkning på upp till 3 fot i 30 minuter. Den här funktionen var inte tillgänglig i de tidigare Galaxy-telefonerna. Även om telefonen är vattentät betyder det inte att du ska hålla den under vatten för länge. 

Processor och GPU 

Den har förbättrad processor och GPU - Qualcomms nya Snapdragon 801-processor och snabb Adreno 330 GPU. 

Batteri-liv

Batteritiden har ökat avsevärt på Galaxy S5. Telefonen är packad med ett stort 2.800 mAh-batteri som tjänar upp till 21 timmars 3G-samtalstid. Telefonens batteri tillhandahålls för mer än en dags användning till en genomsnittlig användare. Enheten har ett batterisparläge som kan förlänga batteriets livslängd längre vid behov. En annan fördel är också att batteriet är avtagbart. 

Fingeravtrycksläsare 

Det här är en bonus, en ny och förbättrad funktion som ger denna enhet extra säkerhet. Det låter dig auktorisera PayPal-transaktioner, låsa upp telefonen från viloläge och låsa känsliga mappar från obehöriga personer

Nackdelar med Samsung Galaxy S5

Nackdelar med Samsung Galaxy S5

Vanlig hårdvara 

Vi har stora förväntningar när det gäller Samsung-smartphones, eller hur? Emellertid är hårdvaran på Samsung Galaxy S5 ganska vanlig. Folk förväntade sig att se mycket mer. 

Brist på mjukvaruförbättringar 

Programvaran förbättras bara lite, inte lika mycket som alla förväntade sig vara. Detsamma gäller för användargränssnittet. Programvaran är inte lika bra på att hantera flera appar och operativsystemet förvärvar en stor del av det interna lagringsutrymmet. Användargränssnittet kan se tilltalande ut för ögat men i verkligheten är det inte mycket förbättrat från dess tidigare tillstånd.

Prestandan kan ibland bli långsam 

Den här telefonen har en 2,5 GHz-processor och ett 2 GB RAM-minne, vilket innebär att det fortfarande finns en stor chans att enhetens prestanda lätt kan saknas någonstans på vägen. 

Design 

Utformningen av telefonen skiljer sig inte alltför från den tidigare versionen. Detta är en nackdel eftersom många användare förväntade sig något nytt och uppfriskande. Samsung bör börja tänka på att ändra designen på sina telefoner eftersom alla enheter ser likadana ut.

Pris 

Priset är också en nackdel, eftersom den här telefonen är ganska dyr, och det kommer inte att vara lätt att ha råd med. (Uppdaterad: priserna sjönk)

Innan du går till affären för att köpa den här enheten, studera den här listan över dvantage och nackdelar med Samsung Galaxy S5 för att fatta bästa möjliga beslut.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found