Guider

T-Mobile-programuppdateringar för Samsung Galaxy S10-serien, Galaxy Note 9 och S7 lanseras

Flera smarttelefonmodeller från Samsung får sina programuppdateringar från T-Mobile. Dessa inkluderar de tre S10-serien telefoner, Samsung Galaxy S10, S10 + och S10e. Samsung Galaxy Note 9 får den senaste säkerhetsuppdateringen från Android och Samsung Galaxy S7 och S7 Edge ingår också i det här partiet för uppdateringar som skickas OTA av T-Mobile.

Stora kameraförbättringar för Samsung Galaxy S10, S10 + och S10e

Det är en ganska lång byteslogg från Samsung för uppdateringarna som skickas till S10-seriens flaggskepp. De viktigaste nya funktionerna är relaterade till kamerafunktionen, som får Live Focus, Live Focus video, AR Doodle, Night och Super steady modes. En annan funktion som läggs till är Länken till Windows. Med den här funktionen kan du snabbt komma åt dina foton och andra filer på din dator via din smartphone. Du kan använda skärmspeglingsfunktionen på detta. En dynamisk låsskärmsfunktion har lagts till också.

Förutom alla dessa, den senaste 1 oktober 2019, ingår även säkerhetsuppdateringsuppdateringen i denna programuppdatering från T-Mobile. Med alla dessa uppdateringar är detta en ganska stor fil på cirka 718 MB i storlek. Se till att din telefon är ansluten till Wi-Fi och att den är tillräckligt laddad för batteriström.

Programversion: G973USQU2BSIO (Samsung Galaxy S10)

Programversion: G975USQU2BSIO (Samsung Galaxy S10 +)

Programversion: G970USQU2BSIO (Samsung Galaxy S10e)

Samsung Galaxy Note 9

Uppdateringen för Samsung Galaxy Note 9 innehåller endast den senaste säkerhetsplåstret från Android från den 1 oktober. Filstorleken är cirka 167 MB. De grundläggande instruktionerna för att uppdateringen ska laddas ned automatiskt är desamma; anslutning till Wi-Fi och 50% eller mer batteriström.

Programversion: N960USQSCSI3

Samsung Galaxy S7 och S7 Edge

Dessa två Samsung-enheter uppdateras också med Android-säkerhetsplåstret med datum 1 oktober 2019. Filstorleken här är 110,5 MB.

Programversion: G930TUVSACSI1 (Samsung Galaxy S7)

Programvaruversion G935TUVSACSI1 (Samsung Galaxy S7 Edge)

Dessa uppdateringar är redan på väg och om du äger och använder någon av dessa enheter från T-Mobile borde du antingen ha fått filen redan eller skulle få den när som helst nu. Du kan alltid ladda ner dem manuellt om du ännu inte ska få det.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found