Guider

Så här ändrar du USB-anslutningsalternativ på Samsung Galaxy S5

Ibland måste du konfigurera eller ändra USB-inställningarna på din Samsung Galaxy S5 för att låta telefonen ladda, synkronisera eller utföra vissa uppgifter när den är ansluten till din dator. För att överföra filer mellan de två enheterna (Galaxy S5 och dator) kan du välja mellan USB-masslagring (UMC eller MSC) och lägena Media Transfer Protocol (MTP). Båda dessa lägen har samma typer av funktioner, och båda låter dig överföra filer, videor, foton etc.

Ändra USB-anslutningsalternativ på Samsung Galaxy S5

Ändra USB-anslutningsalternativ på Samsung Galaxy S5

Nedan följer stegen för att ändra USB-anslutningsalternativ på Samsung Galaxy S5 . Du kan följa dem om du vill ändra USB-anslutningsalternativen på din Galaxy S5.

  • Anslut USB-kabeln till din Galaxy S5.
  • När du har anslutit USB-kabeln till din Galaxy S5, tryck på meddelandefältet och dra den nedåt.
  • Under Meddelanden ser du ett alternativ 'Ansluten som en medieenhet'. Tryck på det här alternativet. Om du gör det kommer skärmen att uppmana dig till andra tillgängliga USB-alternativ, och du kan välja bland dem.
  • Tryck på alternativet i listan som du vill använda. Du kan till exempel peka på MTP eller Media-enhet. Efter markering ser du en markering i kryssrutan bredvid det valda alternativet.
  • Ta nu en titt på ovanstående meddelande. Det kommer att säga att din Galaxy S5 nu är ansluten som en medieenhet eller kamera. Det beror på det alternativ du valde i föregående steg.
  • Med MTP kan du använda andra funktioner på enheten. Den stöder MSDRM eller Windows Media Digital Rights Management. När du är ansluten kan du överföra vilken fil som helst eftersom det inte finns någon begränsning i filstorleken som du vill överföra och används i ett PC-läge.
  • Funktionerna MSC eller UMS tillhandahåller inte andra funktioner när de är anslutna. UMS eller MSC låter dig komma åt filer via en bilsats och filerna kan användas på en Mac- eller Windows-dator. I det här läget finns det en gräns för filstorleken, som är 4 GB.

Genom att följa dessa enkla steg kan du enkelt ändra USB-anslutningsalternativ på Samsung Galaxy S5.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found